Afdelinger

Hyggelige og charmerende lejligheder og huse til en attraktiv billig husleje.

Afdelingen er beliggende tæt ved skønne grønne områder, og lejlighederne i Årslev ligger i gå-afstand til Svendborgbanen. Ydermere har afdelingen 8 ældrevenlige boliger beliggende i Ferritslev, hvor kommunen har vistitationsretten

Se afdelingsside Se boligtyper

Assens er en hyggelig havneby med et godt butikstorv. Afdelingens boliger ligger centralt i byen, tæt ved grønne rekreative områder og vand.

Til alle boliger hører store haver.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bakkelunden er en højt beliggende bebyggelse, fortrinsvis rækkehuse, men også fritliggende huse. Til boligerne hører pæne haver og egen carport. Skole, butikscenter m.v. indenfor kort afstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende kun 3 km fra den skønne badestrand ved Båring, hvor der er mulighed for masser af gode naturoplevelser.
Båring by har en spændende fiskeforretning og et aktivt handelsliv. Husene har egen have.

Se afdelingsside Se boligtyper

Birkeparken er en af selskabets store afdelinger i den nordøstlige del af Odense og er en del af Vollsmoseplanen. Bydelen er gennem-planlagt og omfatter således både institutioner, skoler, kirke, områdekontorer og eget stort butikscenter, Center Øst.

Boligerne er varierende fra rækkehuse med små haver til lejligheder i det markante højhus med flot udsigt over Odense.

Etageboligerne har store gode altaner. Bebyggelsen er karakteriseret ved meget velindrettede boliger og mange grønne områder til leg og ophold samt interne stiforbindelser, der giver adgang til alle faciliteter uden at komme i konflikt med den kørende trafik. Der er meget fine tilkørsels- og parkeringsforhold og en tæt betjening med bybusser til området. Der er mulighed for garagelejemål.

 

Film om fremtidens Vollsmose

Se afdelingsside Se boligtyper

Blangstedgård har en lang forhistorie, blandt andet som bispe- og herregård. Byudviklingen har så med tiden efterladt et meget attraktivt område, der blev inddraget i planlægningen op til Odense’s 1000 års jubilæum.

Resultatet blev en bygge- og boligudstilling med alt hvad byplanlæggere, arkitekter og entreprenører havde at byde på.

Blandingen af de mange forskellige boligtyper giver en god variation af aldersgrupper og interessefelter.

De fine rekreative områder omfatter blandt andet et meget naturskønt anlæg ved Lindved Å. I bebyggelsen indgår butikker, spisesteder, kulturelle tilbud, børneinstitutioner og der er et udmærket net af stier med forbindelse til skoler, universitetet, gymnasium, golfbane og det store indkøbscenter ved Ørbækvej.

Afdelingen består af både familieboliger og ungdomsboliger.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Bogense er en gammel fiskerby med et hyggeligt havnemiljø, fiskeauktioner og marina. Til afdelingens rækkehuse hører et mindre haveareal med egen terasse.

Afdelingen er beliggende tæt ved grønne områder og med kort afstand til stranden og Bogense bymidte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Godt socialt sammenhold er kendetegnet ved denne afdeling.

De fritliggende huse har tilhørende store haver. Afdelingen ligger tæt på badestrand og rekreative områder.

Se afdelingsside Se boligtyper

I en meget flot ældre byejendom er der efter en gennemgribende renovering, som er afsluttet i 1996, blevet ialt 10 lejligheder.

Ejendommen har en meget central beliggenhed i forhold til bymidten i Odense, hvilket til gengæld betyder lidt snævre tilkørsels og parkeringsforhold.

Beliggenheden er lige ud til det langstrakte stisystem langs Odense Å og man har butiksgaderne samt alle de øvrige byfaciliteter så at sige lige uden for døren.

Se afdelingsside Se boligtyper

Ungdomsboliger indrettet i den gamle hovedbygning til Dalumgård. Attraktiv beliggenhed i forhold til lys, luft og masser af grønne områder.
Godt stisystem til Odense Centrum, som ligger indenfor cykelafstand. Kort afstand til bydelen Dalum med gode indkøbsmuligheder/center.

Se afdelingsside Læs mere om FABs ungdomsboliger

30 ældrevenlige boliger beliggende i det gamle mejeri i Otterup. Visitering skal ske gennem Nordfyns kommune.

Se afdelingsside

Egevang består af i alt 28 lejligheder, hvoraf 7 ligger i “Egeknoppen”, som er et bosted for demente.

Udover “Egeknoppen”, findes 2 afdelinger, “Skoven” og “Sansehaven”, der består af 15 to-rums og 6 et-rums boliger alle med udgang til egen terrasse og fælles terrasse.

Se afdelingsside

Afdelingen er beliggende i en hyggelig lille stationsby med fine indkøbsmuligheder. Der er gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet.

Se afdelingsside Se boligtyper

Ejby Ældrecenter er 44 ældre- og handicapvenlige boliger fra 2004, beliggende i Ejby. Kommunen har visitationsretten til boligerne. Alle boliger er 2 værelses på 68,3 m².

Seniorbofællesskab for mennesker over 55 år (ved par skal den ene part være 55 år) Man skal være selvhjulpen uden hjemmeboende børn.
Ønskeligt at man flytter ind inden man fylder 75 år.

Bofællesskabets formål er kontakt beboerne i mellem til fælles gavn og glæde, herunder blandt andet fællesspisning med orientering om diverse den første fredag i måneden.

Ventelistedeltagere vil en gang årligt blive inviteret med til fællesspisningen for egen regning.

Bebyggelsen omfatter foruden lejligheden et fælleshus med plads til ca. 50 personer samt 2 gæsteværelser.

Husdyrhold er ikke tilladt.

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Faaborg er en hyggelig by med et rigt forretningsliv og et spændende havnemiljø.

Afdelingen ligger på store grønne områder med udsigt til åbne marker og skov. Der er kort afstand til skønne strande og Svanninge Bakker.

Se afdelingsside Se boligtyper

Denne afdeling udgøres af fire ældre renoverede byejendomme, fortrinsvis indrettede som ældrevenlige boliger. Der er tale om centralt beliggende byhuse med nærhed til butikker, alle faciliteter i bymidten og de rekreative områder langs Odense Å.

Parkeringsforholdene er begrænsede, til gengæld er der kort afstand til alle buslinier i byen.

Se afdelingsside Se boligtyper

Frederiksbroen er 28 ældre- og handicapvenlige boliger fra 1986, centralt beliggende i Odense C. Kommunen har visitationsretten til boligerne.

Byggeriet er i to plan og med elevator. Alle boliger er 2 værelses på 66,2 m² med eget køkken. Fælles opholdsrum og spisesal.

Se afdelingsside

Tre centralt beliggende og nyrenoverede byejendomme er sammenlagt til denne afdeling og der indgår nogle få ungdomsboliger heri.
Frederiksgade er smal og tæt trafikeret, dog ensrettet for almindelig biltrafik, hvilket gør både tilkørsel og parkering lettere.

Der er adgang til gode friarealer og afdelingen ligger ganske tæt på det flotte sti-system langs Odense Å, som går gennem hele byen.
Indenfor kort gåafstand kommer man til alle dele af Odense Centrum.
Busforbindelserne går lige gennem gaden.

Ungdomsboliger kan søges via www.StudieBolig-Odense.dk

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

VIGTIG INFO: Der er i afdelingen en helhedsplan under udviklingen, se mere på helhedsplanen.

Afdelingen Fyrreparken er beliggende i den nordøstlige del af Odense og indgår i en meget vel-planlagt bydel, hvori der er indeholdt butikscenter, skoler, sportsfaciliteter, kirke og andre offentlige institutioner.

Området er karakteriseret ved meget velindrettede boliger, mange grønne områder til rekreative formål og særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold, Der er adgang til leje af garage.

Boligerne i etageblokkene er forsynede med store altaner, som i et vist omfang er forsynet med skydevinduer. Bybusforbindelserne er særdeles gode i bydelen. Der er forbindelser til såvel centrum som opland.

 

Film om fremtidens Vollsmose

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Husene i denne afdeling har alle tilhørende have med terrasser og eget skur.

Afdelingen er spredt i små hyggelige landsbyer omkring Otterup.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bofællesskabet Glasværket er et bofællesskab for enlige og par mellem 40 og 65 år uden hjemmeboende børn.
Det bærende i fællesskabet er, at vi laver mad til hinanden på skift tre dage om ugen.
Her er 25 boliger i renoverede bygninger fra det gamle Odense Glasværk i ét eller to plan, 55 – 100 kvadratmeter.

Afdelingens egen hjemmeside

 

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Attraktive lejligheder beliggende midt i “Glasværket”, som udfylder det samlede areal fra det tidligere Odense Glasværk. Bebyggelsen omfatter beklædningsfagskole, ungdomsboliger, familieboliger og et aktivitetscenter med børneinstitution.
Centrum er indenfor gå-afstand.

Afdelingen tilbyder både familieboliger og ungdomsboliger.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Dejlige rækkehuse beliggende i skønne omgivelser, tæt ved Ullerslev centrum. På trods af at afdelingen ligger lige midt i Centrum, støder den op til grønne områder og en lille sø.

Se afdelingsside Se boligtyper

Hammerparken er et bofællesskab for voksne, dvs. personer i en alder ned til 50 år – ægtepar, par eller enlige, uden hjemmeboende børn.

Bofællesskabet er baseret på:
at opbygge og fastholde en boligform, der indebærer kontakt beboerne imellem til fælles gavn og glæde, herunder arrangement af fælles aktiviteter og lignende.

Afdelingen ligger i skønne omgivelser i Seden, og man forstår godt hvorfor beboerne nyder området og beliggenheden ved sø og å. Særligt sådan en skøn sommerdag hvor bierne summer og solen skinner flot.

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Herluf Trolle Parken er beliggende i Odense SØ, tæt ved Rosengårdscenteret og Bilkabyen.
Afdelingens bebyggelse består primært af familieboliger, men der findes også ungdomsboliger og ældreboliger.

 

 

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Afdelingen er bygget på et skrånende areal fra Kertemindevej og ned mod Skibhusene og Seden. Arealet har betinget opførelse af de nye boliger i forskudt plan for de flestes vedkommende.

Indvendige trappetrin er en følge heraf, men det giver også mulighed for en spændende indretning og i nogle af boligerne en supplerende ovenlyseffekt Der er kort afstand til Center Øst, børneinstitution, skoler, kirke m.v. og gode busforbindelser både til byen og oplandet.

Der er et mindre haveareal til boligerne og adgang til gode rekreative områder og legemuligheder for børnene. Tilkørsel og parkeringer er passende adskilt fra stier og grønne arealer.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skønne lejligheder beliggende i det gamle bryghus i Ullerselv. Afdelingen støder op til naturreservat med stisystem til ”Folkeskoven”.

Tæt ved dagligvareindkøb, offentlig transport, skole og idrætsanlæg.

Se afdelingsside Se boligtyper

Højsletten, som er afdelingens navn, har årsag i en fjern fortid, byudviklingen har forlængst fjernet indtrykket af nogen slette. Afdelingen ligger meget centralt i byen og består af nyere boligbebyggelser ved Sadolinsgade og på et hjørne ved Allègade.

Der er indrettet varierende boligstørrelser, for familier, for ældre og et antal ungdomsboliger. Med den centrale beliggenhed er der begrænsede friarealer, men til gengæld er der umiddelbar adgang til de fine parkanlæg og stierne langs Odense Å.

Indenfor gangafstand har man alle byens faciliteter, skoler, offentlige institutioner og knudepunktet for alle buslinier, m.v. Ungdomsboliger kan søges via www.studiebolig-odense.dk

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

VIGTIG INFO: Der er i afdelingen en helhedsplan under udvikling.

Afdelingen har eget butikstorv og er beliggende meget tæt på Odense Idrætspark og idrætshal med alle faciliteter, skøjtebane og cykelbane. Der er gode friarealer til leg og ophold. Lejlighederne er hyggelige og velindrettede.

Afdelingen tilbyder både familieboliger og ungdomsboliger, som kan søges via www.studiebolig-odense.dk.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan Læs mere om FABs ungdomsboliger

Højvangen – Ullerslev er 24 ældre- og handicapvenlige boliger fra 1992, beliggende i Ullerslev. Kommunen har visitationsretten til boligerne.

Se afdelingsside

Små, fine huse/rækkehuse med gode haver, beliggende i roligt kvarter midt i Kerteminde by. Husene er efterisolerede og har nyere tage og vinduer. Skov og strand ligger indenfor gå-afstand.

Se afdelingsside Se boligtyper

Ullerslev Boligselskabs nyeste bebyggelse på 14 rækkehuse, som alle er 3-værelses, på henholdsvis 89 m² og 98 m². Moderne boliger som ligger centralt i forhold til indkøb, kirke og Ullerslev centrum.

Se afdelingsside Se boligtyper

Dejlige rækkehuse, som er godt indrettet med store velfungerende rum. Bebyggelsen er beliggende i dejlige omgivelser tæt ved grønne områder og lige ud til en lille sø. Afdelingen har eget fælleshus.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er en del af en karrebebyggelse ved Vindegade og Klostervej, lige i Odense centrum. Alle byfaciliteter, banegård, rutebilstation, teater m.m. er indenfor synsvidde. Alligevel er der pæne udendørs opholdspladser i karreen.
Afdelingen består både af etageboliger og nogle renoverede lejligheder i en fin ældre byejendom.

Der er varierende lejlighedsstørrelser og afdelingen indeholder et større antal ungdomsboliger i selvstændige afsnit.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Afdelingen er beliggende på et højt terræn, der giver lys, luft og udsyn over Kertinge Nor og Odense Fjord.
Foruden de små haver der hører til boligerne, er der fælles grønne områder til leg og ophold samt stiforbindelser til yderligere rekreative arealer med flot udsigt.

Se afdelingsside Se boligtyper

En afdeling bestående af både ungdomsboliger og familieboliger, hvilket giver en rigtig fin beboersammensætning. Boligerne er beliggende i et roligt kvarter med udsigt over marker og tæt ved fjorden.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Afdelingen består af 80 rækkehuse, oprindeligt fra 1949, men løbende vedligeholdte og forbedrede, således at boligerne fortsat er eftertragtede. Bebyggelsen ligger ugeneret af gennemgående trafik og alligevel med adgang til både Nyborgvej og Rødegårdsvej som er de væsentlige trafikårer, der fører mod centrum, mod Rosengårdscentret og ud af byen.

Der er tætte bybusforbindelser til området og kort afstand til skole, butikker, kirke m.v. samt stiforbindelse til grønne områder.
Tilkørselsforholdene er gode og giver adgang til fælles parkeringsområder i afdelingen.

Individuelle moderniseringer i køkken eller badeværelser er udført i en del af boligerne, hvilket har medført tilsvarende forskelle i lejens størrelse.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Denne afdeling består af 66 etageboliger opført i 1951 på et hjørne ved Rødegårdsvej og Østerbæksvej. En bebyggelse, som er trukket lidt tilbage fra vejen, således at der er blevet plads til gode friarealer til leg for børnene og ophold for beboerne trods den bynære beliggenhed.

Til området er der gode trafikforbindelser, medens parkeringsforholdene er mere begrænsede. Der er dog fri parkering omkring afdelingen. Der er meget kort afstand til gode butikker, skole, kirke m.v. og der er stiforbindelser til grønne rekreative områder.
Nærmeste store forretningscenter er Rosengårdscentret.

Der er forskelle i huslejens størrelse som følge af individuelle moderniseringer i de enkelte lejligheder.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

VIGTIG INFO: Der er i afdelingen en helhedsplan under udvikling.

Afdelingen er en højhusbebyggelse beliggende med Jens Juels Vej på den ene side og Nyborgvej på den anden og med en god udsigt ind over byen.

Til gengæld for den koncentrerede byggemåde er der blevet nogle meget fine friarealer til legepladser og ophold for beboerne.
Nyborgvej er stærkt trafikeret, men der er tilkørsel og parkering fra den rolige side, som er Jens Juels Vej. Afdelingen råder over 30 garager, hvortil der sædvanligvis er nogen ventetid.

Der er kort afstand til bydelens forretninger, skole m.v. og ikke langt til det store forretningsområde ved Rosengårdscentret.
Mange lejligheder har fået foretaget moderniseringer af køkken eller badeværelse, og der er derved forskelle i huslejen svarende til den afholdte udgift.

Ved Nyborgvej er der bybusforbindelser så at sige næsten til døren.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Afdelingen er en del af en større samlet etageboligbebyggelse i området mellem Nyborgvej, Ørbækvej og Munkerisvej.

Vigtig information til fremtidige lejere !!
FAB har en målsætning om at kunne tilbyde sine lejere attraktive og fremtidssikrede boliger. Afdelingen er ved at være så nedslidt og utidssvarende, at den trænger til en gennemgribende renovering. Det gælder blandt andet de tekniske installationer, rørføringer og lign. Derudover står en del af køkkenerne overfor at skulle udskiftes. Der er også et ønske om at gøre en del af lejlighederne mere tilgængelige for ældre og gangbesværede ved bl.a. at etablere elevatorer i nogle af opgangene.
Derfor arbejdes der i øjeblikket med en Helhedsplan, der har til formål at styre denne proces og sikre, at renoveringsprojektet sker i overensstemmelse med bebyggelsens kvaliteter og beboernes ønsker. Helhedsplanen har også til formål at sikre økonomien i renoveringsprojektet, således at der kan søges støtte til projektet fra Landsbyggefonden.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Afdelingen er en del af en større samlet etageboligbebyggelse i området mellem Nyborgvej, Ørbækvej og Munkerisvej. Ved stueetagernes lejligheder vil der være nogle med en mindre have-terrasse, og oppe i etagerne er der franske altaner. Der er tilstrækkelige og gode fælles parkeringspladser fordelt i bebyggelsen.

Vigtig information til fremtidige lejere !!
FAB har en målsætning om at kunne tilbyde sine lejere attraktive og fremtidssikrede boliger. Afdelingen er ved at være så nedslidt og utidssvarende, at den trænger til en gennemgribende renovering. Det gælder blandt andet de tekniske installationer, rørføringer og lign. Derudover står en del af køkkenerne overfor at skulle udskiftes. Der er også et ønske om at gøre en del af lejlighederne mere tilgængelige for ældre og gangbesværede ved bl.a. at etablere elevatorer i nogle af opgangene.
Derfor arbejdes der i øjeblikket med en Helhedsplan, der har til formål at styre denne proces og sikre, at renoveringsprojektet sker i overensstemmelse med bebyggelsens kvaliteter og beboernes ønsker. Helhedsplanen har også til formål at sikre økonomien i renoveringsprojektet, således at der kan søges støtte til projektet fra Landsbyggefonden.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Afdelingen er en del af en større samlet etageboligbebyggelse i området mellem Nyborgvej, Ørbækvej og Munkerisvej. Disse tre veje fører al trafik udenom boligområdet, således at der trods de ret store boligafdelinger er klar adskillelse af den eksterne og den interne trafik og derved sikret de gode, store grønne områder til legepladser, ophold og gåture for beboerne.

Vigtig information til fremtidige lejere !!
FAB har en målsætning om at kunne tilbyde sine lejere attraktive og fremtidssikrede boliger. Afdelingen er ved at være så nedslidt og utidssvarende, at den trænger til en gennemgribende renovering. Det gælder blandt andet de tekniske installationer, rørføringer og lign. Derudover står en del af køkkenerne overfor at skulle udskiftes. Der er også et ønske om at gøre en del af lejlighederne mere tilgængelige for ældre og gangbesværede ved bl.a. at etablere elevatorer i nogle af opgangene.
Derfor arbejdes der i øjeblikket med en Helhedsplan, der har til formål at styre denne proces og sikre at renoveringsprojektet sker i overensstemmelse med bebyggelsens kvaliteter og beboernes ønsker. Helhedsplanen har også til formål at sikre økonomien i renoveringsprojektet, således at der kan søges støtte til projektet fra Landsbyggefonden.

Se afdelingsside Se boligtyper Se helhedsplan

Afdelingen består af 40 rækkehuse og 40 ældre- og handicapvenlige boliger. I alt 80 boliger i et og to plan. Kommunen har visitationsretten til boligerne. Boligerne er beliggende i et etageboligområde bestående af godt 1.200 boliger.

 

Se afdelingsside Se helhedsplan

I tre mindre bysamfund i omegnen af Odense, det vil sige i Åsum, i Holmstrup og i Brændekilde er opført ældrevenlige boliger.

Boligerne på Staupudevej i Åsum, anvises af Odense Kommune til ældre og handicappede.

Hver af de tre bebyggelser består af rækkehuse anlagt om et fælles adgangsareal. Til rækkehusene hører et mindre haveareal med egen terrasse. Ved opførelsen er der taget hansyn til, at ældre borgere kan få en bolig i det nærmiljø, man er fortrolig med, og hvor man har sine personlige kontakter.

Alle tre bebyggelser er placeret umiddelbart op til bestående boligområder, hvor der er mindre nærbutikker, medens der må påregnes busforbindelse eller anden transport til storbyens indkøbscentre.

Se afdelingsside Se boligtyper

Opførselsår: 1949, 1953, 1962
Bygningens art: Række- , en- og to- familieshuse

Boliger fordelt således:
1 stk. 3 rums
12 stk. 4 rums

Se afdelingsside Se boligtyper

Attraktive rækkehuse i Ullerslev bymidte og Langtved, lidt udenfor Ullerslev. Alle boliger har egen have med terrasse.

Se afdelingsside Se boligtyper

25 rækkehuse beliggende i udkanten af Ullerslev, tæt ved marker og grønne områder.
I afdelingen findes også 8 ungdomsboliger til studerende.

De restterende 6 rækkehuse ligger på Toftegårdsvej i den lille hyggelige landsby, Ellinge.
Boligerne er er bygget i 1994 og ligger ca 300 meter fra offentlig transport

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs ungdomsboliger

Nyere rækkehuse, beliggende i små hyggelige landsbysamfund nær Bogense. Til rækkehusene hører pæne haver med terrasser. Der er kort afstand til offentlig transport.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen består af både etageboliger og rækkehuse, beliggende centralt i Kerteminde by, tæt på strand og skov. Til alle boliger hører enten store kælderrum eller udhus. Kerteminde og omegn kan tilbyde et væld af attraktioner og oplevelser.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen består af tre ejendomme i rolige sidegader i den centrale del af Odense. Der er tale om mindre, ældre og renoverede byejendomme, og som det er karakteristisk for sådanne, med traditionelt indrettede lejligheder, et par af dem i en tidligere bagbygning. Der lidt snævre adgangsforhold, men til gengæld med haveanlæg til fælles benyttelse inde bag ved.

Med den centrale beliggenhed er der kun gangafstand til alle faciliteter i byens centrum, og der er tæt til det omfattende stisystem langs Odense Å, Munke Mose m.v..

Parkeringsforholdene er betalingsfri sideparkering i gaden, og gaderne er forsynet med såkaldte trafikgener, der afskærer gennemgående trafik.

Se afdelingsside Se boligtyper

Denne afdeling er beliggende i et roligt udbygget område mellem Kochsgade og Skibhusvej og består af en blandet bebyggelse af række- og tvillinghuse.
Der er meget fine tilkørselsforhold og parkering langs de stille veje og på fælles parkeringspladser. Der ikke langt til gode indkøbsgader eller for dens sags skyld til større butikscentre i byen.
Busforbindelserne er gode, både mod byen og til oplandet.
Til boligerne hører haveanlæg på begge sider af husene, pæne store haver med høje hække. Desuden er der adgang til rekreative arealer umiddelbart op til bebyggelsen.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er velbeliggende i et roligt og fuldt udbygget område, og afdelingen består af både etageboliger og rækkehuse i en og to etager.
Der er meget gode tilkørselsforhold, gode fælles parkeringspladser og et antal garager, hvortil der dog må påregnes ventetid.
Der er ikke langt til gode indkøbsgader eller større butikscentre i byen.
Busforbindelserne er gode, både til byen og oplandet fra afdelingen.
Til rækkehusene hører pænt opvoksede haver med høje hække og til etageboligerne hører gode friarealer og legeområder.

Se afdelingsside Se boligtyper

Mosekrogen er en pæn rækkehusbebyggelse nær ved Munkebo bymidte.
Til afdelingen hører dejlige legeområder for børnene, og til boligerne hører egen have af en passende størrelse. Boligerne har egen carport og skur til redskaber.

Se afdelingsside Se boligtyper

En større og yderst centralt beliggende afdeling, opført som en karrebebyggelse med 123 etageboliger.
I karreen indgår gode parkeringsmuligheder og opholdspladser.

Ejendommen er beliggende direkte op til stisystemet langs Odense Å, der giver fine rekreative muligheder og spadsereture gennem hele byen.

Fra indkørslen og porten til afdelingen befinder man sig direkte i centrum

Se afdelingsside Se boligtyper

En forholdsvis stor afdeling med 297 boliger, men fordelt i grupper af en- og toetages bygninger i lukkede vænger. Der er opført en variation af 1-4 rums lejligheder, både i et plan og som boliger i to planer. Sammensætningen af disse forskellige boligtyper giver basis for en variation af alle aldersgrupper og mulighed for haver for nogle og ingen havepligt for andre.

Bebyggelsen er beliggende i et vel-planlagt stort samlet boligområde med både private og almene, fritliggende og tæt-lave boliger, hvor Niels Bohrs Alle slutter.

Der er fælles parkeringsarealer og adskilt herfra fine legeområder for børnene. Indenfor bebyggelsen er der nærbutik og der er kort afstand til blandt andet Gymnasium, kirke m.v. Kun adskilt af grønne rekreative arealer er afdelingen nabobebyggelse til hele Blangstedgård området.

Se afdelingsside Se boligtyper

Række- og tofamilieshuse i skønne Nyborg. Boligerne er opført i årene 1957, 1960, 1964, 1967 og 1995.

Se afdelingsside Se boligtyper

Meget attraktive fritliggende huse der er beliggende i roligt, lukket vænge. Til husene hører store parcelhushaver.

Se afdelingsside Se boligtyper

Hyggelige og charmerende lejligheder og huse til en attraktiv billig husleje. Afdelingens boliger er fortrinsvis beliggende i Odense SV, enkelte boliger er beliggende i Odense S og N.

Den består mest af frit­liggende en eller to- familieshuse. Husene er bygget i efterkrigsårene af Landsforeningen til Arbejdsløshedens Bekæmpelse. Til husene hører store haver.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bebyggelsen på Odense Havn bygget i 2008, så det er en af selskabets nyere afdelinger.
Alle boligerne er indrettet med opholdsrum og altaner orienteret mod syd og vest. Boligerne har udsigt til havneområdet og vand.

Pladsen foran byggeriet er indrettet som rekreativt areal, hvor der bliver god mulighed for at nyde det særlige miljø ved havnen samt udsigten til skoven på den modsatte side af havnebassinet. I stueetagen, ud til pladsen, vil et erhvervsareal blive indrettet.

Ovenpå den ene blok, er der indrettet en tagterrasse, som afdelingens beboere kan benytte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Denne afdeling består af både etageboliger, rækkehuse og fritliggende huse, spredt over det meste af Otterup by.
De ældre, karakteristiske LAB-huse er i de senere år blevet moderniseret og har fået udskiftet køkken og/eller badeværelse.

Se afdelingsside Se boligtyper

I et af de små landsbysamfund omkring Odense, og som byudviklingen har indhentet, er opført 34 rækkehus boliger i en samlet enhed, som er fint indpasset i det landsbymiljø, der stadig er bevaret.
Der er ideelle trafikale forhold, stiforbindelser mod byen, Rosengårdscentret m.v. og meget nært til både hovedvej og motorvej. Rækkehusene har en lille terrasse-have og gode fælles friarealer.
Ad sti systemet er der forbindelser til skoler, gymnasium, universitet, kirker, golfbane m.v., og der er både bybus- og fjernbus forbindelser ad Ørbækvej.

Se afdelingsside Se boligtyper

Piledammens 88 boliger i to- etages bygninger er opført i 1995 og er fordelt i mindre blokke, der er samlede omkring indre fælles grønne friarealer.

Området, som afdelingen er en del af, er planlagt efter moderne principper om adskillelse af den hårde og den bløde trafik. Tilkørsel til afdelingen er fra Kertemindevej og internt i bebyggelserne reguleres hastigheden for biler ved rundkørsler og kurvede veje. Der er et veludbygget stisystem både mod øst til Bullerup, hvor der kan handles og mod vest til det såkaldte Center Øst, m.v.

Der er gode busforbindelser ad Kertemindevej og som supplement til de rekreative muligheder er der kort afstand til til arealerne langs Odense Å og Seden Strandby. Medens første sals lejligheder må nøjes med en altan, er der mindre haver/terrasser til lejligheder i stueetagen.

Der er ikke garagebygninger i afdelingen, men gode parkeringsforhold.

Se afdelingsside Se boligtyper

Ungdomsboliger beliggende nær Blangstedgård, Odense Universtitet, Tornbjerg Gymnasium. Fine udendørs opholdsmuligheder.

Se afdelingsside Læs mere om FABs ungdomsboliger

Risiingparken er en etagebebyggelse, som trafikmæssigt er forbundet med Ejbygade og Kochsgade, henholdsvis mod øst og vest.
Fra afdelingen er der gå-afstand til skolen og den væsentligste del af de tekniske skoler i byen.

Den offentlige bustrafik er tæt i området og der er stiforbindelser både mod centrum og store grønne områder ved Ejbygade og mod Center Øst.

Ejbygade fører endvidere direkte mod Rosengårdscentret, Bilka m.v.. Boligerne er traditionelt indrettede, vel vedligeholdte og for en dels vedkommende har man gennemført individuelle moderniseringer, som afspejles i forskelle i huslejens størrelse. Afdelingen har gode friarealer og gode legemuligheder for børnene. Det er i nogen grad på bekostning af fælles parkeringspladser.

Der er et mindre garageanlæg i afdelingen, men naturligvis også betydelig ventetid.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingens rækkehuse ligger på Søgårdsvej med kort afstand til Ringe Sø. Her er mulighed for en smuk tur rundt om søen. De fritliggende huse har store kældre, og til alle lejemål hører haver.

Se afdelingsside Se boligtyper

En fin gammel hospitalsbygning, der er blevet ombygget til ungdomsboliger.
Afdelingen er beliggende centralt i forhold til uddannelsessteder og Odenses centrum. Der er fine udendørs opholdsmuligheder og parkeringsforhold.

Se afdelingsside Læs mere om FABs ungdomsboliger

Sedenparken er for enlige eller par, hvor den ene part skal være fyldt 55 år ved indflytning.
Det forventes, at man er selvhjulpen og desuden kan give noget til fællesskabet.
Husdyrhold er ikke tilladt.

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

På Kranvejen i Odense har Fyns almennyttige Boligselskab bygget 56 boliger, som er taget i brug i foråret 2012.
Kranvejen er en sidevej til Skibhusvej.
Afdelingen indeholder tillige 12 boliger med adresse på Skibhusvej. – Disse boliger blev taget i brug i 2011.

Der er gode indkøbsmuligheder få hundrede meter fra bebyggelsen, ligesom bybussen stopper tæt ved.
Indenfor cykelafstand ligger en af Odenses hyggelige handelsgader – Skibhusvej.

Bebyggelsen er et energiklasse 1 byggeri (lavt energiforbrug). Boligerne er ud over indbygningsovn, kogesektion, opvaskemaskine, køle/fryseskab også være udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.
Boligerne er de første røgfrie boliger på Fyn.

Bemærk: Skovbrynet er en røgfri afdeling. – Det betyder, at det ikke er tilladt at ryge i lejlighederne eller f.eks. på altanerne.
Der må ryges på fællesvejene, men altså ikke i selve boligerne.

For boligerne beliggende på Kranvejen gælder det alle boliger.
For boligerne beliggende på Skibhusvej gælder det ved nyindflytning.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er højt beliggende på et meget flot, kuperet terræn med udsigt over Odense Fjord, Kertinge Nor og Hindsholm. Til boligerne hører mindre haver og et skur.

Se afdelingsside Se boligtyper

I efteråret 2017 starter FAB byggeriet af 69 moderne og unikke lejeboliger ud til Nordstranden i Kerteminde og skaber et nyt attraktivt boligområde i den smukke historiske del af byen tæt på Johannes Larsen Museet og i gåafstand til centrum.
Området tæller i alt cirka 5 hektar og huser den tidligere Kerteminde Husflidshøjskole med den gamle bevaringsværdige hovedbygning i historisk stil fra år 1900, som bliver projektets arkitektoniske omdrejningspunkt.

I den gamle hovedbygning indretter FAB 31 nye boliger med nænsom hånd og i respekt for bygningens historiske stil – dog med alle moderne boligers bekvemmeligheder.
Dertil bygger FAB 10 helt nye bygninger med 38 boliger. De nye bygninger udføres som såkaldte trempelhuse, moderne 2-planshuse. Rent arkitektonisk tilpasses husene den smukke gamle hovedbygning og områdets øvrige bygninger.
Højskolens imponerende gamle festsal bevares og indrettes som boligområdets kommende fælleshus, som beboerne kan bruge til fælles eller private arrangementer.
Skolens gamle park og gårdhave  indrettes til grønne fællesområder og FAB etablerer dertil en ny indkørsel fra Gedskovvej med parkering i den nordlige ende af grunden ud mod Gedskovvej. Alle arealer i området forbindes via små stisystemer.

 

Den 7. november 2017 blev det første spadestik til byggeriet taget. Se en lille film fra dagen ved at klikke her

Se nybyggeri

Seniorbofællesskabet Sletten bygger på tryghed og fælles samvær/aktiviteter efter ønske og det forudsættes at nye beboere er indstillet på at indgå aktivt i fællesskabet og ikke kun flytter ind for at få en bolig.

Aldersgrænsen er min 55 år uden hjemmeboende børn.

Der kan efter skriftlig ansøgning søges om tilladelse til at holde en kat eller en hund (dog ikke muskel-/kamphunde eller blandiger heraf)

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Afdelingen ligger i området ved Kertinge Nor. Fritliggende huse med egen carport.

Se afdelingsside Se boligtyper

Stjerneæblehaven i Paarup, Odense NV, har 46 boliger i lav/tæt bebyggelse i to etager. Afdelingen har eget fælleshus.

 

Afdelingens egen hjemmeside: www.stjerneaeblehave.dk

Se afdelingsside Se boligtyper

FAB opfører i 2017/18 – 46 nybyggede boliger i området ved Østre Ringvej i Ringe. Det gamle Jernstøberi. Boligerne er fordelt på 2-værelses på ca 78m², 3-værelses på mellem 97-113m² og 4-værelses på mellem 101-114m². Alle lejligheder (undtagen stuelejligheder) får altan og får adgang til et mindre depotrum, samt fælles tagterrasse. Til stuelejlighederne hører en lille have. Afdelingen får et flot fælleshus på 299m²

 

Se boligtyper Se nybyggeri

Attraktive en- og to-familieshuse, beliggende i Svendborg og omegn med tilhørende store parcelhushaver.
Indenfor de seneste år er der foretaget efterisolering, og enkelte huse har fået udskiftet køkken og/eller badeværelse.

Se afdelingsside Se boligtyper

Boligerne ligger i en stationsby med busforbindelse til Odense, Middelfart og Bogense. Der er flere indkøbsmuligheder samt et rigt forenings- og kulturliv. Nær skov og strand.

Boligerne er bygget som 7 dobbelt huse med et fritliggende fælleshus. Bebyggelsen er etableret i 2003, og ligger på en dejlig sydvestvendt grund i et parklignende område omkranset af træer, som er udnyttet til blandt andet bålplads med grill, borde og stole.

Der er 6 boliger på 81,8 m² og 8 boliger på 70,4m² alle med for- og baghave og hvis du har lyst også en urtehave. Fælleshus på ca 100 m² med flisebelagt terrasse med pergola.

Lejlighederne kan søges af personer mellem 50 og 75 år. Ved ægtepar skal den ene opfylde alderskriteriet. Ansøgere skal være selvhjulpne ved indflytningen og må ikke have hjemmeboende børn.
Der kan efter skriftlig ansøgning søges om tilladelse til at holde max to husdyr (hund/kat) (dog ikke muskel-/kamphunde eller blandiger heraf)

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Bofællesskab for psykisk handicappede. Visitering til denne afdeling skal ske igennem Kerteminde Kommune

Se afdelingsside

Afdelingen er beliggende i Højby i Odense kommune, og er en nyere etagebolig-bebyggelse som er taget i brug i årene 1991-1997.

Lejlighederne er velindrettede og i varierende størrelse som grundlag for en passende beboer-sammensætning. Der er både stuelejligheder med en mindre have, og etageboliger med altan.

Alle lejligheder har komfur og køle/fryseskab, stik til YouSee kabel-tv, samt adgang til et pulterrum.

Endvidere har afdelingen et fælles vaskeri, fælleshus med festlokale, udendørs friarealer med velindrettede legepladser, udendørs motionsbane med fitness-redskaber, samt en petanque-bane.

Lejemålene i én af boligblokkene (Sandkæret 2-32) er delvist handicapvenlige, med elevator til 1. og 2. sal, niveaufri rampe fra elevator til fortov, og uden dørtrin i lejemålet.

Boligerne er beliggende som en port til Odense kommune, på begge sider af den sydlige indfaldsvej Svendborgvej i Højby. Afdelingen har bus til døren, da bybusserne har endestation ved bebyggelsen. Herfra kører der busser dagen igennem ind til Odense Centrum. DSB kører fra Højby Station med timedrift mod bl.a. Odense Sygehus og Ringe/Svendborg.

For cyklister er der fra Højby en direkte cykelsti til Odense SØ med Syddansk Universitet og Rosengårdcentret. Mod syd går den regionale cykelrute 55 til Svendborg tæt forbi Sønderport.

For bilister ligger afdelingen nær motorvejsafkørsler til både E20 (København-Kolding) og A9 (Svendborgmotorvejen). Parkeringsforholdene i afdelingen er gode, ligesom der er mulighed for at leje egen garage.

Således er afdelingen trafikalt set velplaceret, men uden større gennemgående hovedvejstrafik. Ved siden af bebyggelsen ligger Højbyparken, som er et større grønt område, ligesom der fra flere lejligheder er frit udsyn over landskaberne omkring Højby. Afdeling Sønderport har et grønt fokus, og planlægger at en del af beboernes strøm i fremtiden skal komme fra solceller opsat på tagene.

Bydelen Højby er velforsynet med indkøbsmuligheder, herunder 5 supermarkeder, et mindre butikscenter, en økologisk bagerforretning og en tankstation. Her er også flere frisører, genbrugsbutikker, en dyrlægeklinik og et bibliotek. Højby-hallerne har gode sportsfaciliteter, og i nærområdet findes også flere rideklubber. I bydelen ligger 3 skoler (folkeskole, friskole og Steinerskole). Nærmeste daginstitution er det svanemærkede børnehus ”Brobækken”, beliggende i gangafstand fra afdelingen.

Se afdelingsside Se boligtyper

Tankefuld er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt Boligområde i Svendborg. Fyns almennyttige Boligselskab står i spidsen for et projekt bestående af 67 boliger. Der bygges 4 forskellige boligtyper, på 83 – 115 m² i både 1, 2 og 3 plan, samt et fælleshus på 100 m².

Se afdelingsside Se boligtyper

40 ungdomsboliger beliggende centralt i starten af Nyborgvej, Odense C.

Boligerne kan søges via www.studiebolig-odense.dk

Se afdelingsside Læs mere om FABs ungdomsboliger

Støttecentrene er et socialpsykiatrisk botilbud for personer med en sindslidelse, som har brug for støtte til at skabe sig et hverdagsliv på egne betingelser og i egen lejlighed.

Visitering til denne afdeling, som består af 16 boliger, skal ske igennem Odense Kommune

Se afdelingsside

Denne afdeling udgøres af 254 boliger i form af række- og kædehuse. Bygningerne er udformet således, at der dannes gode ugenerte “private” udendørs opholdsrum. Afdelingen og området indeholder varierende boligtyper, institutioner, skoler, kirke og eget stort butikscenter.

Alt bundet sammen ved et velfungernde sti-net. Der er adgang til mange og rigtig gode rekreative områder. Parkering sker på fælles parkeringsarealer med gode tilkørselsforhold og er udtryk for en konsekvent adskillelse af de hårde og bløde trafikanter.

Der er tætte bybusforbindelser såvel til byen og oplandet.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingens 110 rækkehuse er beliggende i den østlige del af Odense, mellem Ejbygade og Nyborgvej.
Boligerne ligger i et meget roligt og godt opvokset kvarter med kort afstand til lokale butikker og bybusforbindelser.
Til husene hører rigtig gode haver.
Der er i mange af boligerne blevet udført individuelle moderniseringer, f.eks. køkken og/eller badeværelse.

Se afdelingsside Se boligtyper

Bebyggelsen for denne afdeling består af 7-etages punkthuse, oprindeligt fra 1953, men løbende vedligeholdt og forbedret, således at bygningerne fremtræder som nyere.
Boligerne har altaner, der giver mulighed for flotte udsigter over byen, og der er samtidig pæne friarealer til leg og ophold.
Der er lokale forretninger i området og kun kort afstand til det store butikscenter ved Rosengårdscentret. Busforbindelserne er særdeles gode til området.

Se afdelingsside Se boligtyper

Tolderlundsvej er lille afdeling på hjørnet af Sct. Hans Gade og Tolderlundsvej. Afdelingen består af ældre- og handicapvenlige boliger, som kommunen visiterer til; og af almene familieboliger.

Bebyggelsen ligger tæt på Odense by, og med mange gode indkøbsmuligheder i området.

Se afdelingsside Se boligtyper

Flere af afdelingens huse er beliggende i den lille hyggelige by Tommerup, hvor der er fine indkøbsmuligheder.

Herfra er der gode transportforbindelser til Odense og Trekantsområdet. Alle lejemål har store haver og er beliggende i lukkede vænger.

Se afdelingsside Se boligtyper

65 boliger i Skt. Klemens – Odense S

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen er beliggende i roligt lukket vænget, midt i Vissenbjerg by. Til boligerne hører egen have af en passende størrelse og med pænt opvoksede hække og træer. Kort afstand til den fynske motorvej.

Se afdelingsside Se boligtyper

Inde midt i pittoreske Assens købstad, helt ud til hovedgaden og lige overfor Assens kirke, ligger et ejendomskompleks med 14 lejligheder i en af byens gamle istandsatte byejendomme.

Ejendommens lejligheder er af forskellige størrelser, enten 2, 3 og 4-værelses, med individuel udformning og placering både i stueplan, på 1 og 2. sal. Lejlighederne har enten egen gårdhave (stueetagen) eller adgang til svalegang, som også kan bruges som altan. Hovedparten af lejemålene har vinduer og udsigt til hovedgaden.

Alle lejligheder deler en hyggelig og brolagt gårdhave, hvor der både er parkering og cykelskur, samt depotrum og fælles affaldsrum. Ejendomskomplekset er nabo til et stort grønt by-gårdområde med legeplads, som beboerne gerne må benytte.

Se afdelingsside Se boligtyper

Skjoldvænget (BSB Assens) er et hyggeligt sammenhængende boligområde fra 1982 med lav tæt bebyggelse. Boligområdet ligger i et roligt og naturskønt område i den nordlige del af Assens by ud til marker og grønne områder. Der er ca. 500 m til indkøb og 500 m til nærmeste skole.

Afdelingen rummer både familie og seniorboliger og tæller 50 rækkehuse i forskellige størrelser med egen have – henholdsvis 2-3- og 4-værelses lejeboliger, hvor en fjerdedel af dem har høj hems, som fx kan indrettes til stue eller soveværelse. Flere af boligerne har udsigt til havet.

Boligområdet byder på grønne fællesområder, egen KROLF-bane og fælles ordning med bortskaffelse af haveaffald. Derudover har området eget aktivitetshus med et aktivitetsudvalg, som arrangerer alt lige fra filmaften, diverse årstids-fester, kor, foredrag og tilbud om fællesspisning den første onsdag i måneden for alle beboere.

Se afdelingsside Se boligtyper

Fandt du ikke hvad du søgte?

Heller ikke i vores FAQ sektion?
Så spørg os da bare. Vi er her for at hjælpe dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummer

Dit spørgsmål