Skjoldvænget

Skjoldvænget er et hyggeligt sammenhængende boligområde fra 1982 med lav tæt bebyggelse. Boligområdet ligger i et roligt og naturskønt område i den nordlige del af Assens by ud til marker og grønne områder. Der er ca. 500 m til indkøb og til nærmeste skole. Det nærmeste busstoppested ligger meget tæt på.

Afdelingen rummer både familie og seniorboliger og tæller 50 rækkehuse i forskellige størrelser med egen have og udehus – henholdsvis 2-3- og 4-værelses lejeboliger, hvor en fjerdedel af dem har høj hems, som fx kan indrettes til stue eller soveværelse. Flere af boligerne har udsigt til havet.

Boligområdet byder på grønne fællesområder, egen KROLF-bane og fælles ordning med bortskaffelse af haveaffald. Derudover har området eget aktivitetshus med et aktivitetsudvalg, som arrangerer alt lige fra filmaften, diverse årstids-fester, kor og tilbud om fællesspisning den første onsdag i måneden for alle beboere.

Dokument
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Vedligeholdelsesreglement
Ordensreglement

Ejendomskontor

ejd.assens@fabbo.dk

Tlf: 64462949
Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag og fredag 8.30 - 9.00
  • Torsdag 15.00 - 15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)