Bæredygtigt generationsbofællesskab på vej i Båring

Kan du se dig selv…

  • Være en del af et aktivt fællesskab, der hvor du bor?
  • Bo i et generationsbofællesskab med fokus på bæredygtighed og biodiversitet?
  • Som en del af et engageret og livligt lokalsamfund med aktivt foreningsliv, skole, daginstitution og indkøbsmuligheder?
  • I en bolig tæt på strand, natur og med kort afstand til motorvejen mellem Odense (30 min) og Middelfart (15 min)?
Hvis en studerende leder efter en god forfatter med kreative ideer og moderne tilgange til at skrive sin kandidatafhandling, så bør han udforske de bedste onlinetjenester, hvor han kan findes. Særlige skrivetjenester har trods alt de mest kreative skribenter, der kan skrive en kandidatafhandling om ethvert emne, selv om rotes meer eller noget mere kompliceret. Professionalismen og kvaliteten af forfatterens arbejde er altid en prioritet for onlinetjenester, der bekymrer sig om deres omdømme.

Så bør du holde øje med det nye generationsbofællesskab i Båring.

På nuværende tidspunkt afventer projektet kommunal lokalplanlægning af området.

Vil du gerne allerede nu sikre dig at kunne komme i betragtning til en bolig, er første skridt, at du skriver dig op på Boligøen.dk .

På et senere tidspunkt, vil det blive muligt at skrive sig op direkte til generationsbofællesskabet. Der vil løbende blive informeret om projektet på denne side

Mere tid til familien

Fællesspisning, strikkeklub, børneaktiviteter eller havefest? Det er op til jer, der flytter ind. I generationsbofællesskabet er der plads til alle generationer, både børnefamilier, unge og ældre, og som beboer er du selv med til at beslutte rammerne for det sociale fællesskab.

I generationsbofællesskabet er der mindre bøvl og mere tryghed i hverdagen for både ung og gammel. Her er mere tid til familien og de vigtige ting i livet, fordi vi hjælper hinanden.

Her kan den unge familie nyde ikke at skulle stå med aftensmaden på en presset hverdagsaften, og børnene kan trygt lege i den fælles have, hvor I er mange voksne som holder et øje på dem. I generationsbofællesskabet er det sociale fællesskab og den hjælpende hånd lige uden for døren, med muligheden for at trække sig tilbage i privatlivet, når det ønskes.

 

Højere livskvalitet hele livet

Over 100.000 seniorer i Danmark er påvirket af ensomhed. Til gengæld viser alle undersøgelser, at ældre beboere i bofællesskaber oplever både øget livskvalitet og er mindre ensomme.

I generationsbofællesskabet er det ikke alder eller livsfase der binder jer sammen som beboere. Her er det værdierne, de sociale aktiviteter og jeres interesser der er fællesnævneren på tværs af generationerne. Her kan i lave mad sammen og holde hinanden aktive i løbeklubben. Nogle kan måske et håndværk, som de kan lære videre til de andre beboere, mens andre gerne vil mødes over en kop kaffe i fælleshaven.

Her kan du se frem til en hverdag uden ensomhed, fyldt med de aktiviteter, du og dine naboer har lyst til at sætte i gang. I generationsbofælleskabet får du desuden alle fordelene ved en almen og helt nyrenoveret bolig – er vaskemaskinen gået i stykker? Så ringer du bare til ejendomsmesteren.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boligerne eller udlejning, bedes du kontakte vores koordinerende rådgiver Litten Fogt.

Har du spørgsmål vedrørende bofællesskabet, bedes du kontakte vores beboerkonsulent Signe Offersen.

Har du spørgsmål til byggesagen, bedes du kontakte vores projektleder Conny Krog.

 

 

 

Litten Fogt
Koordinerende rådgiver

Telefon: 63 12 56 29
Email: lifo@fabbo.dk
Signe Lebahn Offersen
Beboerkonsulent

Telefon: 63 12 56 06
Email: siof@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk