Egebjerget

Egebjerget i Ferritslev, der har adressen Egebjerg, ligger i udkanten af byen og kan meget vel blive Ferritslevs helt nye bydel.

Fakta om boligerne

Ved Egebjerget opføres 14 nye almene boliger på grunden, der frem til 2002 husede byens gamle savværk. Boligerne er klassiske moderne lavenergi-rækkehuse i 1 plan, fordelt på 3-4 rum og størrelsesmæssigt fra 104-115 m2. De henvender sig bredt til alle, både seniorer og familier, og er gedigne, veludstyrede og bygget i kvalitetsmaterialer. Til boligerne hører egen terrasse.
Boligerne ligger midt i Ferritslev by, som er en særdeles aktiv by med et rigt butiks- og foreningsliv, egen friskole, kulturhus, fritidscenter og moderne lægehus samt god offentlig transport. Byen ligger naturskønt på Midtfyn mellem Ørbæk og Odense.

Hvordan fordeler boligerne sig?

Ved Egebjerget er der 14 forskellige boliger, hvoraf 12 er tvillingehuse og 2 er fritliggende huse. Boligerne opføres som klassiske og moderne lavenergirækkehuse i 1 plan, og henvender sig bredt til alle, så både par, seniorer og familier vil føle sig
hjemme her.

Oversigt over nyhedsbreve fra Egebjerget

Dokument
Pressemeddelelse: Egebjerget

Film fra Egebjerget

Torsdag d. 5. april 2018 stak vi spaden i jorden og vi igangsatte byggeriet af FAB’s kommende nye boligafdeling med 14 nye boliger på den gamle savværksgrund i Ferritslev.

Huslejer

Dokument
Egebjerget fakta-ark

Kontaktoplysninger

Ønsker du yderligere information vedrørende Egebjerget nybyggeri, er du velkommen til at kontakte:

Fandt du ikke hvad du søgte?

Heller ikke i vores FAQ sektion?
Så spørg os da bare. Vi er her for at hjælpe dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummer

Dit spørgsmål