Frits Jørgensens Have

Unikke boliger og stærkt fællesskab i Faaborgs gamle smukke sygehus.
På en af Faaborgs bedste placeringer ombygges det historiske Faaborg sygehus til boliger for alle.
OBS! Boligafdelingen Frits Jørgensens Have er røgfri.

Om området

Hele området omkring sygehuset er i hastig udvikling, bl.a. drevet af statens ejendomsselskab Freja Ejendomme og Faaborg-Midtfyn Kommune. I nær tilknytning til området er der stiforbindelser til både by, havn og natur. Der er under en km. til havnen i Faaborg.

Historie

Det oprindelige sygehus fra 1891 er en del af den sydvendte sidefløj. Hovedbygningen og tilbygningen mod vest fra 1930’erne udgør samlet et smukt og imponerende byggeri, der ligger højt i byen med udsyn 360 grader rundt fra de øverste etager. Området har netop fået navnet ”Frits Jørgensens Have” efter arkitekten af samme navn, som i starten af 1900-tallet tegnede en lang række markante og ikoniske bygninger i Faaborg og omegn, herunder sygehusets hovedbygning.
Faaborg Sygehus blev nedlagt i 2011 og har siden haft skiftende anvendelser. I 2022 flytter beboerne ind i den nye boligafdeling.

Ledige boliger

Ønsker du en af de ledige boliger i Frits Jørgensens Have – skal du blot kontakte vores kundeservice på 63 12 56 00 eller kundeservice@fabbo.dk 

For at komme i betragtning til boligerne er det vigtigt, at du først er opnoteret på boligoen.dk. Her kan du også se plantegningerne for de forskellige boligtyper i afdelingen. Se listen med ledige boliger her.

Virtuel fremvisning af bolig i Frits Jørgensens Have

Nedenfor kan du gå på opdagelse i en af de nybyggede boliger i Frits Jørgensens Have. OBS. boligen der fremvises nedenfor er blot et eksempel på én boligtyperne i Frits Jørgensens Have.

Udlejningsfolder, plantegninger og huslejeoversigt

Dokument
Frits Jørgensens Have Udlejningsfolder
Plantegninger – Frits Jørgensens Have
Frits Jørgensens Have – husleje, indskud m.v.

Mere tid til familien

Da det der en boligafdeling med fokus på fællesskab, er der derfor mulighed for fællesspisning, strikkeklub, børneaktiviteter eller havefest? Det er op til jer, der flytter ind. I boligafdelingen er der plads til alle aldre, både børnefamilier, unge og ældre, og som beboer er du selv med til at beslutte rammerne for det sociale fællesskab.

 

 

Højere livskvalitet hele livet

Når du bor alment kan se frem til en hverdag uden ensomhed, fyldt med de aktiviteter, du og dine naboer har lyst til at sætte i gang. Her kan I lave mad sammen og holde hinanden aktive i løbeklubben. Nogle kan måske et håndværk, som de kan lære videre til de andre beboere, mens andre gerne vil mødes over en kop kaffe i fælleshuset.

I boligafdelingen får du desuden alle fordelene ved en almen og helt nyrenoveret bolig – er vaskemaskinen gået i stykker? Så ringer du bare til ejendomsmesteren.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver Alice.

Har du byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder René.

Alice Nelander
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 35
Email: abn@fabbo.dk
René Rode Andersen
Projektleder

Telefon: 63 12 56 51
Email: rean@fabbo.dk