Gartnerbyen II - Familieboliger

I sommeren 2021 indvier FAB byggeriet af 46 rummelige og velbeliggende familieboliger i Gartnerbyen, Odense. Det vil være muligt at skrive sig på ventelisten til en bolig i Gartnerbyen II fra januar 2021.

I området

Din hverdag i Gartnerbyen vil vrimle med muligheder, hvilket betyder at du kan enten kan handle ind på butikstorvet eller i omkringliggende detailforretninger. Derudover kan du slå et smut forbi sundhedshuset, gå en tur gennem den smukke natur i skoven, bade i havnen eller benytte gågaden i Odense City.
Gartnerbyen er tæt på alting:
- Odense gågade 1 km.
- Indkøb og nærbutikker 200m.
- Skoler og daginstitutioner 300m.
- Odense sygehus 2 km.

Om Gartnerbyen

Odenses ny bydel - Gartnerbyen - er placeret tæt ved Odense city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter. I området er butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Gartnerbyen er heller ikke langt fra daginstitutioner, skoler, supermarkeder, by- og kulturliv og den kommende letbane. Det betyder at alt er indenfor rækkevidde.

Om Gartnerbyen

Byggeriet af den anden etape af Gartnerbyen står klar til indflytning i sommeren 2021. Den nye boligafdeling er placeret i Odenses nye bydel – Gartnerbyen – hvor de kommende beboere vil få en attraktiv beliggenhed tæt på city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter. Området bliver en velfungerende bydel med butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Den nye boligafdeling vil derfor også være placeret tæt på dagsinstitutioner, skoler, by- og kulturliv og den kommende letbane.

Om byggeriet af Gartnerbyen II

Byggeriet af Gartnerbyen II kommer til at rumme 46 familieboliger, der størrelsesmæssigt kommer til variere fra 61 – 108m². Boligerne indrettes som 2-, 3- og 4 rums boliger med egen altan eller terrasse, og vil være tilgængelig for alle typer beboere, idet der bl.a. er elevator i bygningen. Boligerne indrettes med åbent køkken og stort badeværelse.

Her finder du udlejningsplanerne for Gartnerbyen II
Her finder du oversigtplanen  for Gartnerbyen II

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver Litten.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Claus.

Litten Fogt
Koordinerende rådgiver

Telefon: 63 12 56 29
Email: lifo@fabbo.dk
Claus Thrane
Projektleder

Telefon: 63 12 56 57
Email: clth@fabbo.dk