Gartnerbyen II - Familieboliger

I sommeren 2021 indvier FAB byggeriet af 46 rummelige og velbeliggende familieboliger i Gartnerbyen, Odense. Udlejningen af Gartnerbyen II er nu startet, sørg for at du skrevet op på BoligØen.dk.

I området

Din hverdag i Gartnerbyen vil vrimle med muligheder, hvilket betyder at du kan enten kan handle ind på butikstorvet eller i omkringliggende detailforretninger. Derudover kan du slå et smut forbi sundhedshuset, gå en tur gennem den smukke natur i skoven, bade i havnen eller benytte gågaden i Odense City.
Gartnerbyen er tæt på alting:
- Odense gågade 1 km.
- Indkøb og nærbutikker 200m.
- Skoler og daginstitutioner 300m.
- Odense sygehus 2 km.

Om Gartnerbyen

Odenses ny bydel - Gartnerbyen - er placeret tæt ved Odense city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter. I området er butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Gartnerbyen er heller ikke langt fra daginstitutioner, skoler, supermarkeder, by- og kulturliv og den kommende letbane. Det betyder at alt er indenfor rækkevidde.

Om Gartnerbyen

Byggeriet af den anden etape af Gartnerbyen står klar til indflytning i sommeren 2021. Den nye boligafdeling er placeret i Odenses nye bydel – Gartnerbyen – hvor de kommende beboere vil få en attraktiv beliggenhed tæt på city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter. Området bliver en velfungerende bydel med butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Den nye boligafdeling vil derfor også være placeret tæt på dagsinstitutioner, skoler, by- og kulturliv og den kommende letbane.

Om byggeriet af Gartnerbyen II

Byggeriet af Gartnerbyen II kommer til at rumme 46 familieboliger, der størrelsesmæssigt kommer til variere fra 61 – 108m². Boligerne indrettes som 2-, 3- og 4 rums boliger med egen altan eller terrasse, og vil være tilgængelig for alle typer beboere, idet der bl.a. er elevator i bygningen. Boligerne indrettes med åbent køkken og stort badeværelse.

Her finder du udlejningsplanerne for Gartnerbyen II
Her finder du oversigtsplanen  for Gartnerbyen II

 

Virtuel fremvisning af prøvebolig i Gartnerbyen II

Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores prøvebolig i Gartnerbyen.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver Litten.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Claus.

Litten Fogt
Koordinerende rådgiver

Telefon: 63 12 56 29
Email: lifo@fabbo.dk
Claus Thrane
Projektleder

Telefon: 63 12 56 57
Email: clth@fabbo.dk