Gartnerbyen I - Ungdomsboliger

I august 2020 indvier FAB byggeriet af 49 velindrettede og velbeliggende ungdomsboliger i Gartnerbyen, Odense.

I området

Din hverdag i Gartnerbyen vil vrimle med muligheder, hvilket betyder at du kan enten kan handle ind på butikstorvet eller i omkringliggende detailforretninger. Derudover kan du slå et smut forbi sundhedshuset, gå en tur gennem den smukke natur i skoven, bade i havnen eller benytte gågaden i Odense City.
Gartnerbyen er tæt på alting:
- Odense gågade 1 km.
- Indkøb og nærbutikker 200m.
- Skoler og daginstitutioner 300m.
- Odense sygehus 2 km.

Om Gartnerbyen

Odenses ny bydel - Gartnerbyen - er placeret tæt ved Odense city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter. I området er butikker, pladser, cykelstier og grønne åndehuller. Gartnerbyen er heller ikke langt fra daginstitutioner, skoler, supermarkeder, by- og kulturliv og den kommende letbane. Det betyder at alt er indenfor rækkevidde.

Om byggeriet af Gartnerbyen I

Byggeriet af den nye boligafdeling bliver samlet set 2.450m² og kommer udelukkende til at bestå af ungdomsboliger, hvortil der vil være et tilhørende fælleslokale. Boligafdelingen vil stå færdig til indflytning ved studiestarten i august 2020, og rummer i alt 49 velindrettede ungdomsboliger på 50m².

Fakta om boligerne - plantegning

Der er tale om 1 værelses lejligheder med god rumindretning og stort badeværelse. Dertil vil der være elevator i bygningen, hvilket skaber tilgængelighed for alle typer beboere. Derudover vil beboerne i afdeling have mulighed for at benytte et fællesvaskeri. Plantegningen for ungdomsboligerne kan ses til højre, hvor både stue, køkken og badeværelse er illustreret. Til lejlighederne er der ligeledes en terrasse på 4.3 m2.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedr. tilbud, opnotering, venteliste og eller boligen kan du kontakte:

Ønsker du yderligere information vedrørende Gartnerbyen nybyggeri, er du velkommen til at kontakte: