Haarby Lund

I foråret 2021 tog FAB det første spadestik for byggeriet af 26 almene familieboliger med tilhørende fælleshus ved Hårby Lund, Syrenvej i Haarby.
De nybyggede boliger i Haarby forventes klar i slutningen af 2022.
OBS. afdelingen Haarby Lund er røgfri.
Udlejningen af boligerne er startet.

DGNB certificering

Byggeriet opføres i miljørigtige materialer og certificeres til min. sølv i henhold til bæredygtighedsordningen DGNB. Klimaskærmen tænkes opført i tegl og træ, mens tagene udføres med tagpap og evt. grønne tage for tilbagehold af regnvand. Byggeriet søges generelt løst så CO2 neutralt som muligt.

Om Haarby Lund

I Haarby ved Syrenvej bygger FAB 26 almene familieboliger med et tilhørende fælleshus. Boligerne opføres som klyngehuse i 1 til 1,5 plan, og placeres omkring boligafdelingens fælleshus og parkeringsplads, der ligger i hjertet af afdelingen. Boligernes størrelse varierer fra de mindste på 75 m² til de største på 104 m², og indrettes som 2-, 3-rums boliger, med mulighed for et ekstra værelse i 3-rums boligerne. Dertil opføres et fælleshus på ca. 125 m² midt i boligafdelingen.

Projektmateriale

Virtuel fremvisning af bolig i Haarby Lund

Nedenfor kan du gå på opdagelse i en af de nybyggede boliger i Haarby Lund.

Er du interesseret i en bolig i Haarby Lund?

Ønsker du en af de ledige boliger i Haarby Lund – skal du blot kontakte vores kundeservice på 63 12 56 00 eller kundeservice@fabbo.dk 

For at komme i betragtning til boligerne er det vigtigt, at du først er opnoteret på boligoen.dk
Du kan ikke finde boligerne på BoligØen, men du skal blot opnotere dig, så du har et medlemsnummer.

Bæredygtighed

FAB har generelt meget fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag, og alle materialer i byggeriet er derfor udelukkende valgt ud fra et bæredygtigt perspektiv. Træ er en naturlig og vedvarende ressource, og kræver et minimum af energi at producere. Træ absorberer og lagre CO2, så byggeriets påvirkning på miljøet nedsættes kraftigt ved brug af træ som byggemateriale.

Derfor udføres både ydervægge, bærende skillevægge og etageadskillelse som lette trækonstruktioner med facade-beklædning i træ.
Friarealer tilplantes med vildteng blanding med mange forskellige blomsterfrø, til gavn for vores vilde bier og andre insekter.

Særligt for den nye boligafdeling er, at projektet udføres med et stort fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag. Derfor udfører FAB også projektet i henhold til bæredygtighedsordningen DGNB, hvor ambitionen er at opnå en DGNB-guld certificering. Det betyder i praksis, at alle anvendte materialer er nøje udvalgt ift., hvor meget de belaster miljøet.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte en af vores vores kunderådgivere Mette eller Malene.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Conny.

Mette Petersen
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 36
Email: mp@fabbo.dk
Malene Martens
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 33
Email: mbm@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk