Haarby Lund

I foråret 2021 tager FAB det første spadestik for byggeriet af 26 almene familieboliger med tilhørende fælleshus ved Hårby Lund, Syrenvej i Haarby.
De nybyggede boliger i Haarby forventes at være færdige og klar til indflytning medio 2022.

DGNB certificering

Byggeriet opføres i miljørigtige materialer og certificeres til min. sølv i henhold til bæredygtighedsordningen DGNB. Klimaskærmen tænkes opført i tegl og træ, mens tagene udføres med tagpap og evt. grønne tage for tilbagehold af regnvand. Byggeriet søges generelt løst så CO2 neutralt som muligt.

Om Haarby Lund

I Haarby ved Syrenvej bygger FAB 26 almene familieboliger med et tilhørende fælleshus. Boligerne opføres som
klyngehuse i 1 til 1,5 plan, og placeres omkring boligafdelingens fælleshus og parkeringsplads, der ligger i hjertet af afdelingen. Boligernes størrelse varierer fra de mindste på 75 m² til de største på 115 m², og indrettes som 2-, 3- og 4 rums boliger. Dertil opføres et fælleshus på ca. 100 m2 midt i boligafdelingen.

I Haarby Lund er den forventede indflytning foråret 2022.

Bæredygtighed

FAB har generelt meget fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag, og alle materialer i byggeriet er derfor udelukkende valgt ud fra et bæredygtigt perspektiv. Træ er en naturlig og vedvarende ressource, og kræver et minimum af energi at producere. Træ absorberer og lagre CO2, så byggeriets påvirkning på miljøet nedsættes kraftigt ved brug af træ som byggemateriale.

Derfor udføres både ydervægge, bærende skillevægge og etageadskillelse som lette trækonstruktioner med facade-beklædning i træ.
Friarealer tilplantes med vildteng blanding med mange forskellige blomsterfrø, til gavn for vores vilde bier og andre insekter.

Særligt for den nye boligafdeling er, at projektet udføres med et stort fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag. Derfor udfører FAB også projektet i henhold til bæredygtighedsordningen DGNB, hvor projektet opnår et DGNB-guld certifikat. Det betyder i praksis, at alle anvendte materialer er nøje udvalgt ift., hvor meget de belaster miljøet.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte en af vores vores kunderådgivere Mette eller Malene.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Conny.

Mette Petersen
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 36
Email: mp@fabbo.dk
Malene Martens
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 33
Email: mbm@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk