Krogsbølle

I foråret 2022 påbegynder FAB byggeriet af et bofællesskab i naturskønne Krogsbølle. Bofællesskabet kommer til at bestå af 8 attraktive boliger, som forventes indflytningsklare til den 1. december 2022. Udlejningen er startet.

Fællesskab på tværs i Krogsbølle

Krogsbølle bliver et bofællesskab med et uforpligtende fællesskab uden på forhånd fast definerede rammer. Det betyder at vi skaber rammerne for det fællesskab, men at det er op til beboerne selv at bestemme, hvordan fællesskabet i praksis skal se ud.

I bofællesskabet er der plads til alle generationer, både børnefamilier, unge og ældre. Her er fællesskabet lige uden for døren, med muligheden for at trække sig tilbage i privatlivet, når det ønskes.

Bofællesskabet får en fast aftale om at bruge landsbyens fælleshus, som ligger i direkte forlængelse af byggeriet. Dermed sikres også fællesskabet med resten af landsbyen.

Bæredygtigt træbyggeri i Krogsbølle

FAB har generelt meget fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag, og derfor er der også stor fokus på bæredygtighed og lavenergi for Krogsbølle. Projektet udføres iht. den danske bæredygtighedsordning DGNB og vil opnå DGNB-sølvcertificering.

Krogsbølle er bestående af boliger opført af lette elementer med træbeklædning. Brugen af certificeret træ som bygnings-bækledning giver ikke kun en visuel fordel, men er både et miljøvenligt og energirigtigt alternativ.

I FAB stræber vi efter at de anvendte materialer er så sunde og miljøvenlige som muligt. På den måde skabes der også gode rammer for et godt indeklima og et godt boligliv.

Om Krogsbølle

Byggeriet består af 8 moderne, bæredygtige boliger i to forskellige størrelser.

Bor man i Krogsbølle er der højt til himlen, ikke langt fra dejlige strande, smukke omgivelser og ren nordfynsk idyl. Med busforbindelse til både Søndersø og Otterup, er man ikke langt fra de muligheder, byerne medfører.

 

Diverse information

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver Mette.

Har du byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Conny.

Mette Petersen
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 36
Email: mp@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk