Åbent Hus i Højstrupparken

Vil du bo i en nyrenoveret, prisvenlig bolig i hyggelige omgivelser?

Så kom til Åbent Hus i Højstrupparken, hvor du kan opleve vores moderniserede lejligheder og få en forsmag på de hyggelige, grønne omgivelser ved boligafdelingen.

Vi afholder Åbent Hus på følgende datoer og adresser:

  • Torsdag den 2. marts, kl. 14-15 på Møllemarksvej 78, 2. tv. 5200 Odense V
  • Torsdag den 9. marts, kl. 14-15 på Møllemarksvej 76, 2. th. 5200 Odense V
  • Torsdag den 16. marts, kl. 14-15 på Møllemarksvej 76, 2. th. 5200 Odense V

Højstrupparken har i de seneste år gennemgået en større renovering, og de moderniserede lejligheder er blandt andet udstyret med nyt badeværelse med gulvvarme, nye vinduer, nyt ventilationsanlæg samt en ny, større altan. Flere boliger har ligeledes fået nyt køkken, og en række opgange er hertil forsynet med elevator.

Området ved Højstrupparken er kendetegnet ved store grønne arealer, som er ideelle til gåture og hyggestunder med venner og familie. Herudover byder området på flere legepladser, grillpladser og aktiviteter såsom petanque-baner, foldboldmål og basket bane.

Som beboer i Højstrupparken har du også glæden af busforbindelser samt den nye letbane i nærheden, så det er nemt at komme til eksempelvis Tarupcenteret, centrum, SDU eller Rosengårdscenteret.

Hvis du vil høre mere om muligheden for indflytning, kan du kontakte vores kundeservice på 63125600 eller kundeservice@fabbo.dk.

 

Tag en virtuel rundtur i en prøvebolig herunder, og læs mere om Højstrupparken her.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

  • 28. februar 2023