FABs kontor holder juleferie

Kontoret holder juleferie fra fredag den 24. december. Vi er tilbage igen mandag den 3. januar 2022.

I FAB ønsker vi alle vores beboere en glædelig jul og et godt nytår. Vi gør opmærksom på, at administrationskontoret på Vestre Stationsvej holder juleferie fra fredag den 24. december og frem til mandag den 3. januar 2022, hvor vi er tilbage igen.

Det vil derfor ikke være muligt at kontakte vores kundeservice mellem jul og nytår. Dog kan du sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@fabbo.dk, så vil vores kunderådgivere besvare din henvendelse, når de er tilbage igen mandag den 3. januar 2022.

Har du brug for at kontakte din ejendomsmester kan du finde kontaktoplysningerne for din afdeling her. Vi gør opmærksom på, at FAB midlertidigt har lukket alle ejendomskontorer for fysisk henvendelse. Læs mere i denne nyhed.

Opstår der en skade i din bolig, hvor du har akut brug for hjælp, henviser vi til vores akut hjælp, som du kan tilgå her. Vi gør opmærksom på, at du inden for normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på vores akut-telefonnummer.

  • 20. december 2021