FABs kontor holder juleferie

Kontoret holder juleferie fra torsdag den 24. december. Vi er tilbage igen mandag den 4. januar 2021.

I FAB ønsker vi alle vores beboere en glædelig jul og et godt nytår. Vi gør opmærksom på, at administrationskontoret på Vestre Stationsvej holder juleferie fra torsdag den 24. december og frem til mandag den 4. januar 2021, hvor vi er tilbage igen.

Det vil derfor ikke være muligt at kontakte vores kundeservice mellem jul og nytår. Dog kan du sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@fabbo.dk, så vil vores kunderådgivere besvare din henvendelse, når de er tilbage igen mandag den 4. januar 2021.

I forbindelse med regeringens seneste nedlukning af Danmark, har vi i FAB valgt at ændre vores beboerservice og drift frem til den 4. januar 2021. Vi yder stadig beboerservice, men minimerer al ikke-nødvendig fysisk kontakt og lukker alle vores kontorer for fysisk fremmøde.

Har du brug for hjælp eller kontakt til din ejendomsmester kan du finde kontaktoplysningerne for din afdeling her.

Opstår der en skade i din bolig, hvor du har akut brug for hjælp, henviser vi til vores akut hjælp, som du kan tilgå her. Vi gør opmærksom på, at du inden for normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på vores akut-telefonnummer.

  • 15. december 2020