Fejring af FAB’s 76 års jubilæum

I anledning af vores jubilæum inviterer vi små og store FAB-beboere til det Fynske Dyrskue fredag den 17. til søndag den 19. juni 2022

Kære beboer
Fredag d. 3. juni 2022 er det 76 år siden, at FAB – Fyns Almennyttige Boligselskab blev stiftet, og det vil vi gerne fejre sammen med vores beboere.

Har du/I lyst til at komme med, skal du tilmelde dig via dette link.

Vi har i alt ca. 2500 billetter til rådighed og tildeler dem efter først til mølle-princip blandt alle vores beboere. Du kan højst få 4 billetter pr. husstand og du kan kun bestille billetter til beboere i husstanden – og altså ikke til venner eller familie, der ikke bor på adressen. Billetten giver adgang til dyrskuet én dag, men du bestemmer selv om du vil besøge dyrskuet fredag, lørdag eller søndag. Tilmelding senest den 20. maj.

Læs og hent invitationen her

De bedste hilsner
Erling Nielsen, Jacob Michaelsen,
Bestyrelsesformand Direktør

 

Om det Fynske Dyrskue:
Det Fynske Dyrskue er en folkefest og et samlingssted for dyrene, landbruget og ikke mindst gæsterne fra Fyn og omegn. På dyrskuet kan du opleve dyrene helt tæt på. Se heste, kvæg, får og geder konkurrere om de bedste bedømmelser og oplev koen blive malket, fårene blive klippet og få en ridetur. Du kan også komme helt tæt på maskiner og teknologi i maskinparken med maskiner, robotter og droner.
De små kan komme op og sidde i en traktor og deltage i masser af andre sjove ting.
Du kan læse mere om det Fynske Dyreskue her

  • 26. april 2022