Kunne du tænke dig en bolig i Sortekilde?

Ledige boliger i FABs nye boligafdeling - Sortekilde - der ligger mindre end 200 meter fra Kerteminde Nordstrand.

I den gamle hovedbygning indretter FAB 31 nye boliger med nænsom hånd og i respekt for bygningens historiske stil – dog med alle moderne boligers bekvemmeligheder.
Dertil bygger FAB 10 helt nye bygninger med 38 boliger. De nye bygninger udføres som såkaldte trempelhuse, moderne 2-planshuse. Rent arkitektonisk tilpasses husene den smukke gamle hovedbygning og områdets øvrige bygninger.

De boliger der er ledige i Sortekilde er i forskellige størrelser. Disse varierer mellem 2- og 4 værelses boliger, der kvadratmetermæssigt er fra 75 m2 og op til 115 m2. Huslejen for disse boligerne vil derfor spænde mellem 5.425 kr. og 8.820 kr. uden forbrug.

Kunne du tænke dig en bolig i Sortekilde? Så kontakt vores kundeservice på kundeservice@fabbo.dk eller tlf.: 63 12 56 00. Du kan også søge en bolig via BoligØen.dk ved at trykke på følgende link.

Vi har også ledige boliger i seniorbofællesskabet Sortekilde. Disse varierer også mellem 2- og 4 værelses boliger, der kvadratmetermæssigt er fra 75 m2 til 115 m2. Dette betyder, at priserne for boligerne i bofællesskabet spænder mellem 4.908 kr. og 8.230 kr. uden forbrug.

Kunne du godt tænke dig en bolig i seniorbofællesskabet Sortekilde? Så send en motiveret ansøgning til kundeservice@fabbo.dk.

Du kan læse mere om nybyggeriet Sortekilde her

  • 3. marts 2020