Otterup

I løbet af efteråret 2021 påbegynder FAB byggeriet af 10 nye boliger og et fælleshus i forbindelse med FABs eksisterende afdeling 19 – Otterup.
De nye boliger forventes klar til indflytning medio 2023.

Bæredygtigt træbyggeri i Otterup

Med Otterup bringer FAB bæredygtig byggeri til det nordfynske. Otterup er bestående af boliger opført af lette elementer med træbeklædning.
Brugen af certificeret træ som bygnings-bækledning giver ikke kun en visuel fordel, men er både et miljøvenligt og energirigtigt alternativ.
I FAB stræber vi efter at de anvendte materialer er så sunde og miljøvenlige som muligt. På den måde skabes der også gode rammer for et godt indeklima og et godt boligliv.
Der er indtænkt biodiversitet i Otterup, hvor friarealerne indplantes til gavn for vores vilde bier og andre insekter.

Et bæredygtigt byggeri

FAB har generelt meget fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag, og derfor er der også stor fokus på bæredygtighed og lavenergi i boligafdelingen Otterup. Vi anvender gode og sunde materialer, som bidrager positivt til et godt indeklima og sikre høj luftkvalitet.
Projektet udføres iht. den danske bæredygtighedsordning DGNB og opnår DGNB-sølvcertificering.

Om Otterup

Du er tæt på alting, når du får en bolig i boligafdelingen Otterup.

Otterups centrum med den hyggelige gågade og et mangfoldigt udvalg af speciel- og dagligvarebutikker er kun få hundrede meter væk. Beboerne har let adgang til natur, såsom Otterup Andedam.

Byggeriet er bygget på en måde, hvor beboerne kommer til at møde hinanden – herved fremmes fællesskabet og giver dem mulighed for at får skabt et trygt miljø.

 

Diverse information

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver, Mette.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Conny

Mette Petersen
Kunderådgiver

Telefon: 63 12 56 36
Email: mp@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk