Plums Gård

I efteråret 2018 har FAB startet byggeriet af 55 moderne og unikke lejeboliger centralt beliggende i Plums Gård i Assens. Byggeriet vil være at finde på adressen: Ved Plums Gård, Assens Fyn (adgang via Kattesund eller Møllevej 2 v/ Rema 1000)

Fællesskab og indflydelse

De fleste af vores boligafdelinger har levende fællesskaber med egne fælleshuse og rekreative arealer,hvor man kan mødes og hygge sig inde eller ude med sine naboer. Når du vælger at bo i en almen bolig, får du medindflydelse på din boligafdeling. Du kan møde op og give din mening til kende på afdelingsmøder, og du kan lade dig vælge til afdelingsbestyrelsen.

Høj service i din bolig

– det tager vi os af!
I FAB passer vi din bolig, som var det vores egen. Vi værner om vores boliger og vores beboerdemokrati, og tror på, at det gode boligliv kommer ved at skabe de bedste rammer for vores beboere.

Tid til det gode liv

Moderne og attraktive boliger med høj service og godt naboskab er bare nogle af de goder, man får som beboer i vores almene boliger på hele Fyn. Mange tror, at almene boliger er lig med nedslidte boligblokke fra 60- 70’erne. Men virkeligheden er en ganske anden: Moderne alment boligbyggeri er attraktive og fremtidssikrede boligområder med blomstrende fælleskaber og en flot bæredygtig arkitektur med et hav af mangfoldige boliger, der tilpasser sig beboere i alle slags livssituationer. Vores beboere udtrykker ofte, at det er en lettelse at slippe for vedligeholdelsen af egen bolig – og alligevel bo attraktivt og velholdt. Nu kan fritiden bruges til andre interesser eller samvær med gode naboer.

Om projektet

Projektet er beliggende ved Plums markante og imponerende tømmerlade. Laden blev opført i 1915 som en del af virksomheden Plum, og er i dag en af landets største træbygninger. Den nye lavenergi-bebyggelse er på ca. 5.200 m² fordelt på 55 boliger i varierende størrelser. Placeringen tæt på Assens bymidte, indkøbsmuligheder og havnen er unik. Byggeriet er 2-delt og består af bygninger parallelt med træladen og huse, der forskyder sig og varierer i højden. Facaderne vil fremstå i tegl, med elementer i træ, som en reference til den gamle trælade.

Relevante dokumenter

Dokument
Plums Gård Informationsfolder
Facadedetaljering – Plums Gård

Film fra første spadestik ved Plums Gård

Kontaktoplysninger

Ønsker du yderligere information vedrørende nybyggeriet ved Plums Gård, er du velkommen til at kontakte:

Fandt du ikke hvad du søgte?

Heller ikke i vores FAQ sektion?
Så spørg os da bare. Vi er her for at hjælpe dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummer

Dit spørgsmål