Sortekilde

I efteråret 2017 startede FAB byggeriet af 69 moderne og unikke lejeboliger ved Sortekilde

Hvad er planen for nybyggeriet?

I den gamle hovedbygning indretter FAB 31 nye boliger med nænsom hånd og i respekt for bygningens historiske stil – dog med alle moderne boligers bekvemmeligheder. Dertil bygger FAB 10 helt nye bygninger med 38 boliger. De nye bygninger udføres som såkaldte trempelhuse, moderne 2-planshuse.

Rent arkitektonisk tilpasses husene den smukke gamle hovedbygning og områdets øvrige bygninger. Højskolens imponerende gamle festsal bevares og indrettes som boligområdets kommende fælleshus, som beboerne kan bruge til fælles eller private arrangementer.

Skolens gamle park og gårdhave indrettes til grønne fællesområder og FAB etablerer dertil en ny indkørsel fra Gedskovvej med parkering i den nordlige ende af grunden ud mod Gedskovvej. Alle arealer i området forbindes via små stisystemer.

Om nybyggeriet og historien bag

I efteråret 2017 starter FAB byggeriet af 69 moderne og unikke lejeboliger ud til Nordstranden i Kerteminde og skaber et nyt attraktivt boligområde i den smukke historiske del af byen tæt på Johannes Larsen Museet og i gåafstand til centrum.

Området tæller i alt cirka 5 hektar og huser den tidligere Kerteminde Husflidshøjskole med den gamle bevaringsværdige hovedbygning i historisk stil fra år 1900, som bliver projektets arkitektoniske omdrejningspunkt.

Fakta om byggeriet og plantegninger

Dokument
Sortekilde brochure
Sortekilde plantegninger

Kontaktoplysninger

Ønsker du yderligere information vedrørende Sortekilde nybyggeri, er du velkommen til at kontakte:

Fandt du ikke hvad du søgte?

Heller ikke i vores FAQ sektion?
Så spørg os da bare. Vi er her for at hjælpe dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummer

Dit spørgsmål