Båring

Afdelingen er beliggende kun 3 km fra den skønne badestrand ved Båring, hvor der er rig mulighed for masser af gode naturoplevelser. Båring er en lille hyggelig by med ca. 900 indbyggere, ca. 12 km til Middelfart. Byen har et aktivt foreningsliv, hvor der både er vuggestue, børnehave og skole samt en efterskole inden for kort afstand. Derudover har byen også gode indkøbsmuligheder. Afdelingen består af 36 rækkehuse, som alle har egen skøn have. Rækkehusene fordeler sig på Samsøvej, Lyøvej og H. C. Lumbyesvej. Derudover er der to ungdomsboliger. Bemærk, at man skal være under uddannelse for at bo i ungdomsboligerne. Endelig er der et familiehus på Øster Alle i Strib med hele to lejemål i to etager og med fuld kælder til hvert lejemål. Båring er perfekt til parret, familien elle dig som ønsker en god beliggenhed tæt på Middelfart by.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Vedligeholdelsesreglement
Ordensreglement

Ejendomskontor

Tlf: 64462949

ejd.ejby@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag, fredag 8.30 - 9.00
  • Torsdag 15.00 - 15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)