Søg vores boliger på BoligØen

For at kunne søge boliger hos FAB skal du være medlem af BoligØen. BoligØen er et ventelistesamarbejde mellem fem fynske boligorganisationer. Klikker du på 'søg bolig' viderestilles du til BoligØen.dk.

Søg vores boliger på BoligØen

Diverse information

Dokument
Alle afdelinger
Bofællesskaber

Jeg vil gerne vide...

Det afhænger meget af, hvor du ønsker at bo, og hvilken størrelse bolig du søger.
I de store afdelinger med mange lejemål i etageejendomme og en jævn udskiftning af lejerne, er ventetiden nede på mellem  1½ og 2 år. – Enkelte steder kortere.
I de mindre afdelinger med færre lejemål og en attraktiv beliggenhed er ventetiden noget længere; alt afhængig af boligtypen har de meget populære afdelinger ventetider på alt fra 5 år og helt op til 20 år.

Nej, boligselskabet må på ingen måde ’skubbe’ nogen længere frem på ventelisten. Står du med et akut boligproblem, så må boligselskabet henvise dig til kommunens sociale myndigheder.

Hvis du siger ‘Nej, tak’ til et boligtilbud, påvirker det ikke din placering på ventelisten. Søger du derimod en ungdomsbolig, er der andre regler. Se mere om det under ’Ungdomsboliger’

I hovedreglen ja, hvis boligen står ledig, skal du kontakte ejendomsmesteren og lave en aftale med ham om at se boligen. – Husk blot på, at fremvisningen skal være i ejendomsmesterens normale arbejdstid.
Hvis boligen stadig er beboet, skal du kontakte de nuværende lejere og lave en aftale med dem. – De nuværende beboere har pligt til at vise boligen frem, men det skal naturligvis være på et tidspunkt, der passer ind i deres hverdag. – De nærmere aftaler om dette, må du lave med den nuværende beboer.
Kan i ikke finde et tidspunkt, der passer jer begge, så forhør dig eventuelt ved ejendomsmesteren, om der står en anden bolig af samme type ledig for tiden.

Ja, så længe du ønsker at være medlem hos FAB og BoligØen, skal du betale et årligt ajourføringsgebyr på gebyr på kr. 100,-. Stopper du med at betale det årlige gebyr, så bliver du slettet som medlem og skal så starte forfra igen, hvis du senere vil være medlem igen.
Selvom du ikke ønsker en bolig med det samme og gerne vil stå ’passiv’ på ventelisten indtil videre, skal du stadig betale det årlige ajourføringsgebyr for fortsat at være medlem og optjene anciennitet.

Du kan søge bolig på BoligØen.dk. Dog skal du først oprette dig som bruger. Du kan begynde din boligsøgning på dette link.