Riisingsparken

Riisingsparken er en etagebebyggelse, som trafikmæssigt er forbundet med Ejbygade og Kochsgade, henholdsvis mod øst og vest.
Fra afdelingen er der gåafstand til skole og den væsentligste del af de tekniske skoler i byen.

Den offentlige bustrafik er tæt i området og der er stiforbindelser både mod centrum og store grønne områder ved Ejbygade og mod Center Øst.

Ejbygade fører endvidere direkte mod Rosengårdscentret, Bilka m.v.

Boligerne er traditionelt indrettede, vel vedligeholdte og for en dels vedkommende har man gennemført individuelle moderniseringer, som afspejles i forskelle i huslejens størrelse. Afdelingen har gode friarealer og gode legemuligheder for børnene. Det er i nogen grad på bekostning af fælles parkeringspladser. Der er fællesvaskeri i afdelingen.

Der er et mindre garageanlæg i afdelingen, men naturligvis også betydelig ventetid.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Driftscenter Nord

Driftscenter Nord
Primulavej 1A
5000 Odense C

Tlf: 66115382

driftnord@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag kl. 7.30-9.30
  • Tirsdag Lukket
  • Onsdag kl. 7.30-9.30
  • Torsdag kl. 15.30-16.30
  • Fredag kl. 7.30-9.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)