Albanigade

Moderne og velindrettede boliger i Odense C.
FAB bygger 8 nye boliger på Albanigade, der forventes at være færdige og klar til indflytning i ultimo 2024. De nye boliger bliver en del af FABs eksisterende afdeling 71 Frederik VII’s Stiftelse.

I området

Der er mange grunde til at bosætte sig på Albanigade. Området vrimler af dagligvarebutikker, specielbutikker, rekreative naturområder og man er kun få skridt fra Odenses pulserende centrum.

Beboerne vil være tæt på alt:
- Indkøb og nærbutikker 100 m
- Skole og daginstitutioner 250 m
- Eventyrhaven 450 m
- Odense gågade 500 m

Fakta om byggeriet

- Byggeriet rummer i alt 8 boliger.
- Boligernes størrelse spænder fra 49,5 m² til 97 m².
- 2- og 3-rums boliger
- 1. og 2. sals boliger får tagterrasse
- Boliger i grundetagen får egen have
- Boligafdelingen får 3 opholdsarealer
- Afdelingen får i alt 27 cykelparkeringer

Om Albanigade

Albanigade er et af Odenses meget attraktive områder blandt andet på grund af den bynære beliggenhed, de fredelige og familievenlige omgivelser med kort afstand til Eventyrhaven, Odenses bymidte og en letbanestation inden for få minutters gang.

Beboerne kommer til at bo i en af FABs bæredygtige boligafdelinger, der har sin helt egen charme – både indvendigt og udvendigt. I de grønne fællesarealer vil de kommende beboer have mulighed for at socialisere og lære hinanden yderligere at kende.

Om byggeriet

Bebyggelsen består af 8 velindrettede og naturnære boliger i Odenses centrum. Der er tale om 2- og 3-rums boliger, der størrelsesmæssigt varierer fra 49,5 m² til 97 m².

Første og anden sals boliger får tagterrasse, hvor dem i stueetagen får egen lille men dejlig have. Bebyggelsen har i alt 3 opholdsarealer, der integreres som en del af bygningen. Det betyder at man fra boligerne, både vil have udsigt til gårdmiljøet i den eksisterende afdeling (Frederik VII’s Stiftelse) samt den lille hyggelige offentlige park. Dette giver beboerne mulighed og plads til at bygge et fællesskab under trygge omgivelser. Derudover kan de kommende beboere nyde godt af, at der opføres 27 cykelparkeringer (14 er overdækket) og 2 beregnet til lad-cykler.

I projektet er der et særligt fokus på, at der skabes en sammenhæng mellem husene og friarealerne. Derfor anlægges der taghaver, og der kommer grøn beplantning på enkelte facader, tage og overdækkede cykelskure, ligesom, at husenes facader udføres i træ. På denne måde integreres bygningerne så meget som muligt i de grønne omgivelser.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål vedrørende boliger eller udlejning bedes du kontakte vores kunderådgiver, Litten.

Har du derimod byggerelaterede spørgsmål bedes du kontakte vores projektleder Conny.

Litten Fogt
Koordinerende rådgiver

Telefon: 63 12 56 29
Email: lifo@fabbo.dk
Conny Krog
Projektleder

Telefon: 63 12 56 53
Email: cokr@fabbo.dk