FABs bestyrelseshåndbog

Du sidder her med håndbogen for medlemmer af FABs organisationsbestyrelse, den skal både hjælpe dig godt i gang som nyvalgt til FABs organisationsbestyrelse, og den skal være din tro følgesvend i dit løbende arbejde for FAB som medlem eller formand for organisationsbestyrelsen.
Det er selskabets mål til enhver tid at have en kompetent og professionel organisationsbestyrelse, der på bedste vis kan sætte kursen for FABs fortsatte udvikling og kan navigere sikkert igennem de udfordringer som en moderne boligorganisation til stadighed står overfor.
Dette kræver, at organisationsbestyrelsesmedlemmerne hele tiden arbejder seriøst med både de store strategier og de lidt mindre problemstillinger, som bestyrelsen skal træffe beslutninger omkring.
Arbejdet i organisationsbestyrelsen for og med FAB er spændende men også krævende, og bestyrelsen skal med jævne mellemrum også træffe nogle svære beslutninger, hvor der måske ikke altid er én oplagt løsning. – Her kræver det overblik, is i maven og gode kompetencer at træffe de helt rigtige beslutninger både på kort og lang sigt.

Derfor arbejder FABs organisationsbestyrelse løbende med kompetenceudvikling, så bestyrelsen til enhver tid står så stærkt som muligt og kan behandle de problemstillinger, som bestyrelsen stilles overfor på en professionel måde.
Denne bestyrelseshåndbogs rammer og retningslinjer skal desuden sikre, at FABs bestyrelse til enhver tid arbejder godt sammen på en både professionel og kompetent måde.

Hent FABs bestyrelseshåndbog
  • 17. november 2022