Afdelinger - Odense S

Afdelingen er beliggende i Højby i Odense kommune, og er en nyere etagebolig-bebyggelse som er taget i brug i årene 1991-1997.
Lejlighederne er velindrettede og i varierende størrelse som grundlag for en passende beboer-sammensætning. Der er både stuelejligheder med en mindre have, og etageboliger med altan.
Alle lejligheder har komfur og køle/fryseskab, stik til YouSee kabel-tv, samt adgang til et pulterrum.
Endvidere har afdelingen et fælles vaskeri, fælleshus med festlokale, udendørs friarealer med velindrettede legepladser, udendørs motionsbane med fitness-redskaber, samt en petanque-bane.
Lejemålene i én af boligblokkene (Sandkæret 2-32) er delvist handicapvenlige, med elevator til 1. og 2. sal, niveaufri rampe fra elevator til fortov, og uden dørtrin i lejemålet. Afdelingen har bus til døren, da bybusserne har endestation ved bebyggelsen.Bydelen Højby er velforsynet med indkøbsmuligheder, skole og sportsfaciliteter. Ved siden af bebyggelsen ligger Højbyparken, som er et større grønt område, ligesom der fra flere lejligheder er frit udsyn over landskaberne omkring Højby.

Se afdelingsside Se boligtyper

Boligerne i Trinekær i Skt. Klemens i det sydlige Odense har en perfekt beliggenhed i forhold til både motorvej og naturoplevelser, samtidig med at der kun er ca. 8 km. til Odense centrum.
Skolen er placeret nærmest for enden af vejen og der er gode lokale indkøbsmuligheder (Netto og Rema 1000). – I det nærliggende Bellinge eller Dalum findes en lang række yderligere indkøbsmuligheder og specialbutikker.
Boligerne i Trinekær er velindrettede og udført i gode og moderne materialer med fokus på et lavt energiforbrug.
Aller boliger er udstyret med alt i hårde hvidevarer inkl. f.eks. induktionskogeplader, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Se afdelingsside Se boligtyper