Køkken

Et nyt køkken skal naturligvis holde i mange år, og derfor er det vigtigt at behandle materialerne på den rigtige måde. Du kan ved hjælp af nedenstående link læse om, hvordan du anvender og vedligeholder dine hvidevarer.

Badeværelse

For at bevare et rent og hygiejnisk badeværelse, er det vigtigt med hyppig rengøring og vedligeholdelse af badeværelsets dele, herunder brusekabine, håndvask, toiletkumme, glas, spejle, borde, fliser, afløb, vandhane osv.

Vinduer, døre, malede overflader og gulve

Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde vinduerne, dørene og gulvene i din bolig. Dette kan du bl.a. gøre ved hjælp af smøring, vask, støvsugning og rengøring. Nedenfor kan du læse om, hvordan du vedligeholder dine vinduer, døre og gulve.

Ventilation og varme

For at opretholde et sundt indeklima er det vigtigt at ventilationen i din boliger fungerer optimalt. Med ventilation mener vi din emhætte og ventilen til ind- og udblæsning. Vi gør opmærksom på, at din ventil til ind- og udblæsning er forudindstillet af vores teknikere. Det er derfor vigtigt, at du ikke selv indstiller den. Kontakt derfor hellere din ejendomsmester, hvis du oplever problemer.