Ejby Ældrecenter

Afdelingen er beliggende i den lille hyggelige stationsby, Ejby, som har et fint handelsliv. Byen har ca. 2.000 indbyggere og ligger omkring 15 km. fra Middelfart. Der er et aktivt sports- og foreningsliv i byen, hvilket er at finde i kort afstand til afdelingen. Ældrecenteret ligger i naturskønne omgivelser med marker og skov. Indkøbsmuligheder, adgang til offentlig transport og bibliotek ligger i kort afstand til afdelingens ældrecenter. Ejby-Ældrecenter tilbyder 44 ældre- og handicapvenlige boliger fra 2004, hvoraf alle boliger har 2-værelser og er på 68,3 m2. Kommunen har visitationsretten til boligerne.

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Ejendomskontor

Kontorets åbningstider
  • Mandag, onsdag, fredag 8.30 - 9.00
  • Torsdag 15.00 - 15.30

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail.
Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag.
Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig.
Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her. (kræver Adobe Reader)

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)