Gartnerbyen II – Familieboliger

Gartnerbyen er et spændende FAB-byggeri i Odenses midte. Man kommer til at befinde sig i en livlig bydel med butikker, cykelstier, daginstitutioner og kun 100 meters gang til den kommende miljøvenlige letbane. Hele bydelen er forbundet med et forgrenet stisystem, så børnene kan komme sikkert i skole, cykle ned til Odense Stadion og mødes til udendørs leg med udfordringer, der får pulsen op.

Gartnerbyen får moderne og bæredygtige lejeboliger, ejerlejligheder og townhouses. Den komfortable ramme for kvalitetsbevidste livsnydere, der vil have frihed nær byens muligheder – og seniorer, der vil slappe af i vedligeholdelsesfrie rammer skabt til nærvær og samvær.

De fleste boliger har egen altan eller terrasse, og bebyggelsen får anlagt et fælles grønt gårdrum.

 

 

Dokument
Udlejningsfolder
Oversigtsplan
Udlejningsplan
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Vindegade 54, Kælderen - indgang ved Klostervej 7/9
5000 Odense C

Tlf: 66192366

driftmidtbyen@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Tirsdag 08.30-09.30
  • Onsdag 08.30-09.30
  • Torsdag 14.30-15.30
  • Fysisk fremmøde:
  • Mandag 8.30-9.00
  • Onsdag 15.00-15.30

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)