Krybilyparken

Krybilyparken – en afdeling i Brylle med en dejlig beliggenhed tæt på både smuk natur og Odenses byliv. Her finder du 19 traditionelle rækkehuse med god indretning samt en gennemtænkt planløsning. Du finder indkøbsmuligheder og en nem adgang til offentlig transport inden for gåafstand.
Boligerne har moderne, lyse køkkener og badeværelser, bygget i kvalitetsmaterialer med fokus på bæredygtighed. Alle boligerne har små hyggelige haver, terrasser og en integreret carport med plads til praktiske gøremål. Krybilyparken er derfor ideel til familien eller for dig, som sætter pris på beliggenhed og en god bolig med mange muligheder.

 

Dokument
Beslutningsreferat ordinært afdelingsmøde 2024
Beslutningsnotat ordinært afdelingsmøde 2023
Krybilyparken afd.1.96 Beboervejledning
Krybilyparken infomationsmateriale
Ordensreglement
Vedligeholdelsesreglement

Driftscenter Vest - Ejendomskontor Tommerup

Driftscenter Vest - Ejendomskontor Tommerup
Brunsegårdsvej 27C
5690 Tommerup

Tlf: 64751474
Kontorets åbningstider
  • Mandag og torsdag 8.00-9.00
  • Tirsdag 14.30-15.30

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)