Strandhøjen

Strandhøjen består af 41 lyse og velindrettede 2-4-værelses familieboliger i størrelserne 52 – 97 m². Boligafdelingen har i alt 10 lejlighedstyper, som både er velegnede til børnefamilier og ældre. Der er gode fælles faciliteter, som giver mulighed for at dyrke fællesskabet i afdelingen med en bred vifte af aktiviteter.

Boligerne på Strandhøjen har en enestående beliggenhed, som byder på grønne, åbne arealer og velanlagte stier der fører en direkte til stranden ved Storebælt. Alt dette imens man er inden for bekvem afstand fra Nyborgs mange faciliteter. Boligafdelingen har et enkelt, arkitektonisk udtryk, høj kvalitet, og er bygget med hensyn til områdets unikke udformning.

Strandhøjen er en røgfri boligafdeling, som har sin fordel i at boligerne dermed har et godt og sundt indeklima. Da boligafdelingen er røgfri, har dette også positiv betydning for byggeriet på den lange bane.
Ovenstående betyder, at hverken lejer eller dennes gæster må ryge i lejemålet, på altanen, i haven mv. eller på afdelingens fælles arealer.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger på Strandhøjen.

 

Afdelingen er certificeret med DGNB sølv.

 

Ejendomskontor

Ejendomskontor
Nellikevej 11
5800 Nyborg

Ejendomskontor
Østervej 11
5540 Ullerslev

Tlf: 65302952

ejd.nyborg@fabbo.dk

Tlf: 65353587

driftostfyn@fabbo.dk

Kontorets åbningstider
  • Mandag kl. 08.30-09.00
  • Torsdag kl. 13.00-13.30
  • Kontortider i Ullerslev kan også benyttes.
  • Mandag kl. 15.00-15.30
  • Onsdag og fredag kl. 08.30-09.00

Retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail. Ejendomsmesteren tjekker typisk kun sin e-mail én gang pr. arbejdsdag. Skriv gerne et tlf. nr. i din mail, så ejendomsmesteren kan kontakte dig. Ved alvorlige skader udenfor ejendomsmesterens normale arbejdstid, skal du benytte nødhjælpslisten.

For øvrige retningslinier for kontakt med ejendomsmesteren via e-mail læs her.

Nødhjælp

Du kan bruge vores AKUT HJÆLP, hvis der opstår et akut problem i din bolig udenfor normal arbejdstid. Vi gør dog opmærksom på, at du indenfor normal arbejdstid skal kontakte din ejendomsmester først. Er det ikke muligt at få fat i ejendomsmesteren, kan du ringe på akut-telefonnummer: 63 12 56 78

Vi gør opmærksom på, at det kun gælder i absolutte nødsituationer såsom: Sprængt vand/varmerør, stoppet toilet, Ituslået rude, indbrud eller lignede (der giver adgang til boligen), brand (i tilfælde af brand – ring 112), ingen el i boligen (tjek først sikringerne og relæet) og ingen varme i boligen (hvis det er mellem november og marts).

Via vores AKUT HJÆLP vil du modtage relevant hjælp og blive viderestillet til en person, der kan hjælpe dig. Du vil derfor blive spurgt om, hvilken afdeling du bor i, og hvad din adresse er.

Hvis De rekvirerer hjælp på ovenstående nummer, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald kan De risikere selv at skulle betale regningen.

Læs om vores akut hjælp her (link)