Afdelinger - Faaborg-Midtfyn kommune

I Åparken-Egebjerget får du en skøn boligoplevelse midt i Årslev, hvor både hyggelige lejligheder og huse tilbydes til en attraktiv og billig husleje. Beliggende tæt på flotte grønne områder, er denne afdeling ideel for dig, som ønsker at bo i gåafstand til alt, lige fra handlemuligheder og natur til både Svendborgmotorvejen og Svendborgbanen. Afdelingen har ligeledes otte ældrevenlige boliger samt 14 familieboliger i Ferritslev, hvor kommunen har visitationsretten til de ældrevenlige boliger.

Se afdelingsside Se boligtyper

Faaborg er en charmerende by med et aktivt byliv, hyggelige aktiviteter og et skønt havnemiljø. Boligafdelingen består af 77 rækkehuse og etageejendomme med gode beliggenheder, både i byen samt i udkanten af Faaborg. Her kan du nyde godt af centrum og den omkringliggende natur, som byder på åbne marker og flotte grønne områder. Med en kort køretur kan du ligeledes finde Svanninge bakker og pæne badestrande.
I løbet af 2024 vil der ligeledes blive etableret fælles ladestandere for afdelingens beboere.

Se afdelingsside Se boligtyper

Frits Jørgensens Have byder på unikke boliger og stærkt fællesskab i Faaborgs smukke historiske sygehus, som er ombygget til moderne boliger.

Boligerne er beliggende i skønne Faaborg, som både byder på smuk natur i Svanninge Bakker og Det Sydfynske Øhav samt en levende by med hyggelige små gader og flot bevarede huse.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Frits Jørgensens Have.

Se afdelingsside Se boligtyper Min bolig

Ringe er en hyggelig by, med et godt handelsliv. Afdelingens rækkehuse ligger på Søgårdsvej med kort afstand til Ringe Sø. Her er mulighed for en smuk tur rundt om søen. De fritliggende huse har store kældre, og til alle lejemål hører haver. Der er indkøbsmuligheder i gåafstand og der er ikke langt til Ringe station.

Se afdelingsside Se boligtyper

Støberiet ligger midt i Ringe by og er et nyt, flot og bæredygtigt boligbyggeri. Afdelingen tæller 46 nye lejligheder, fordelt på 7 forskellige boligtyper på 80-112 m2. Alle boligerne er i højkvalitetsmaterialer med terrasse eller altan og har adgang til et mindre depotrum. Derudover er områdets gamle gasværk indrettet til et fantastisk fælleshus. Boligerne er bygget med sigte på et minimalt energiforbrug og er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden. Der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand og Ringe station ligger tæt på.

Se boligtyper Se afdelingsside