Afdelinger - Faaborg-Midtfyn kommune

Hyggelige og charmerende lejligheder og huse til en attraktiv billig husleje. Afdelingen er beliggende tæt ved skønne grønne områder. Lejlighederne i Årslev ligger i gåafstand til Svendborgbanen. Alle lejlighederne i afdelingen ligger med kort afstand til Svendborgmotorvejen. Ydermere har afdelingen 8 ældrevenlige boliger og 14 familieboliger beliggende i Ferritslev, hvor kommunen har visitationsretten til de ældrevenlige boliger.

Se afdelingsside Se boligtyper

Faaborg er en hyggelig by med et rigt forretningsliv og et spændende havnemiljø. Afdelingen består af 77 rækkehuse og etageejendomme i Faaborg by samt i udkanten af byen.  Boligerne ligger på store grønne områder med udsigt til åbne marker og skov. Der er kort afstand til skønne strande og Svanninge Bakker.

Se afdelingsside Se boligtyper

Frits Jørgensens Have byder på unikke boliger og stærkt fællesskab i Faaborgs smukke historiske sygehus, som er ombygget til moderne boliger.

Boligerne er beliggende i skønne Faaborg, som både byder på smuk natur i Svanninge Bakker og Det Sydfynske Øhav samt en levende by med hyggelige små gader og flot bevarede huse.

Her kan du tage en virtuel tur i en af de nybyggede boliger i Frits Jørgensens Have.

Se afdelingsside Se boligtyper Min bolig

Ringe er en hyggelig by, med et godt handelsliv. Afdelingens rækkehuse ligger på Søgårdsvej med kort afstand til Ringe Sø. Her er mulighed for en smuk tur rundt om søen. De fritliggende huse har store kældre, og til alle lejemål hører haver. Der er indkøbsmuligheder i gåafstand og der er ikke langt til Ringe station.

Se afdelingsside Se boligtyper

Støberiet ligger midt i Ringe by og er et nyt, flot og bæredygtigt boligbyggeri. Afdelingen tæller 46 nye lejligheder, fordelt på 7 forskellige boligtyper på 80-112 m2. Alle boligerne er i højkvalitetsmaterialer med terrasse eller altan og har adgang til et mindre depotrum. Derudover er områdets gamle gasværk indrettet til et fantastisk fælleshus. Boligerne er bygget med sigte på et minimalt energiforbrug og er med til at vise vejen for energirigtigt og konkurrencedygtigt alment boligbyggeri i fremtiden. Der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand og Ringe station ligger tæt på.

Se boligtyper Se afdelingsside