Afdelinger - Nordfyns kommune

Seniorbofællesskabet Elmehaven ligger i Otterup tæt på centrum. Seniorbofælleskabet er for mennesker over 55 år (ved par skal den ene part være 55 år) Man skal være selvhjulpen uden hjemmeboende børn. Bofællesskabets formål er kontakt beboerne i mellem til fælles gavn og glæde, herunder blandt andet fællesspisning med orientering om diverse den første fredag i måneden. Ventelistedeltagere vil en gang årligt blive inviteret med til fællesspisningen for egen regning. Bebyggelsen omfatter foruden lejligheden et fælleshus med plads til ca. 50 personer samt 2 gæsteværelser. Der er et godt handelsliv i Otterup. Husdyrhold er ikke tilladt.

Se afdelingsside Læs mere om FABs bofællesskaber

Seniorbofællesskabet Sletten ligger i Otterup tæt på marker og skov. Seniorbofællesskabet bygger på tryghed og fælles samvær/aktiviteter efter ønske og det forudsættes at nye beboere er indstillet på at indgå aktivt i fællesskabet og ikke kun flytter ind for at få en bolig. Aldersgrænsen er min 55 år uden hjemmeboende børn. Der er et godt handelsliv i Otterup. Det er tilladt at holde ét husdyr, dvs. én hund eller én kat, i boligen. Der må ikke holdes muskel-/kamphunde eller blandinger heraf i afdelingen.

Se afdelingsside Se boligtyper Læs mere om FABs bofællesskaber

Bogense er en gammel fiskerby med et hyggeligt havnemiljø, fiskeauktioner og marina. Til afdelingens rækkehuse hører et mindre haveareal med egen terrasse. Afdelingen er beliggende tæt ved grønne områder og med kort afstand til strand, skov og Bogense bymidte. Bogense er en by med gode indkøbsmuligheder. Der er kort afstand til offentlig transport.

Se afdelingsside Se boligtyper

Afdelingen består af 30 ældrevenlige boliger beliggende i det gamle mejeri i Otterup. Boligerne ligger i centrum af Otterup med indkøbsmuligheder, bibliotek og busstoppesteder inden for gåafstand. Visitering skal ske gennem Nordfyns kommune.

Se afdelingsside

Gartnerpladsen er en afdeling spredt ud i små hyggelige landsbyer omkring Otterup. Husene i denne afdeling er rækkehuse med tilhørende haver med terrasser og eget skur. Der er gode handelsmuligheder i Otterup.

Se afdelingsside Se boligtyper

Længehusene er beliggende i små hyggelige landsbysamfund nær Bogense.  Afdelingen består af nyere rækkehuse, til husene hører pæne haver med terrasser.  Boligerne ligger tæt på natur og strand og der er kort afstand til offentlig transport. Der er gode indkøbsmuligheder i Bogense.

Se afdelingsside Se boligtyper

Denne afdeling består af både etageboliger, rækkehuse og fritliggende huse, spredt over det meste af Otterup by. De ældre, karakteristiske LAB-huse er i de senere år blevet moderniseret og har fået udskiftet køkken og/eller badeværelse. Afdelingen består også af det der tidligere hed ”De gamles hjem”, som i 2003 blev bygget om til velindrettede lejligheder. Der er et godt handelsliv i Otterup.

Se afdelingsside Se boligtyper