Gode råd og brugervejledning til din nye bolig

Kontakt ejendomskontoret i Otterup her  

Som beboer bruger du mange af døgnets timer i din bolig, og derfor er det særligt vigtigt, at du husker at vedligeholde din bolig og tage hensyn til dine naboer. På nedenstående links kan du læse mere herom:

Køkken

Et nyt køkken skal naturligvis holde i mange år, og derfor er det vigtigt at behandle materialerne på den rigtige måde. Du kan ved hjælp af nedenstående links læse om, hvordan du benytter samt bedst muligt vedligeholder dit køkken.

Badeværelse

For at bevare et rent og hygiejnisk badeværelse, er det vigtigt med hyppig rengøring og vedligeholdelse af badeværelsets dele, herunder brusekabine, håndvask, toiletkumme, glas, spejle, borde, fliser, afløb, vandhane osv.

Vinduer, døre og gulve

Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde vinduer, døre og gulve i din bolig. Dette kan du bl.a. gøre ved hjælp af smøring, vask, støvsugning og rengøring. Nedenfor kan du læse om, hvordan du vedligeholder dine vinduer, døre og gulve.

Ventilation og varme

For at opretholde et sundt indeklima er det vigtigt at ventilationen i din bolig fungerer optimalt. Med ventilation mener vi din emhætte og ventilen til ind- og udblæsning. Vi gør opmærksom på, at din ventil til ind- og udblæsning er forudindstillet af vores teknikere. Det er derfor vigtigt, at du ikke selv indstiller den. Kontakt derfor hellere din ejendomsmester, hvis du oplever problemer.