Årets afdelingsmøder i FAB er i gang

I går blev årets første afdelingsmøde afholdt, og det var i bofællesskabet Hammerparken. I de næste par måneder afholdes de resterende ca. 100 møder over hele Fyn.

Der var stort fremmøde og venlige smil til årets første afdelingsmøde i bofællesskabet Hammerparken i Agedrup, hvor beboere fra 16 ud af 20 husstande var mødt op. Mellem en god kop kaffe og en lille bid mad blev årets afdelingsmøde afholdt, og her skulle der både vælges bestyrelse, stemmes om forslag og godkendes budget – alt sammen vigtige dele af at bo i en almen boligafdeling.

Afdelingsmødet
Afdelingsmødet er den højeste myndighed i en almen boligafdeling, og der er her, at man som beboer kan få indflydelse på sit boligliv.  Alle kan indsende ideer og forslag til mødet – lige fra husdyr til legepladser. Det er også her, at bestyrelsen for din afdeling vælges gennem afstemning. Man kan derfor få en stor indflydelse på beboerdemokratiet i FAB gennem afdelingsmødet.

Afdelingsmødet er en central del af beboerdemokratiet og har eksisteret i mange år. Det betyder dog ikke, at processen ikke kan moderniseres – og derfor arbejder vi i øjeblikket på at gøre møderne bedre samt mere moderne og vedkommende for alle beboere i FAB.

Bliv en del af beboerdemokratiet
Hvis du er interesseret i at blive medlem af din afdelingsbestyrelse – eller hvis du er nysgerrig på hvordan mødet foregår og gerne vil deltage, skal du bare møde op til afdelingsmødet i din boligafdeling. Du finder tid og sted på den indkaldelse, som du har modtaget enten via e-mail eller brev i din postkasse.

Læs meget mere om beboerdemokrati, afdelingsmøder og bestyrelser ved at klikke her.

Vi ser frem til at afholde de resterende afdelingsmøder i FAB – og vi opfordrer alle FAB’s beboere til at deltage i deres afdelingsmøder.

  • 17. januar 2023