Arkitekturpris Odense 2023

Der var lagt op til fest, glæde og masser af skulderklap, da Arkitektprisen Odense 2023 slog dørene op til Odense Rådhus festsal d. 2. oktober. Her mødte passionerede og arkitektinteresserede borgere op, for at fejre den odenseanske arkitektur, men også for at bidrage til byens udvikling i fremtiden. By- og Kulturrådmand, Søren Windell påpeger bl.a., hvor vigtigt det er at give en applaus til de bygherrer og arkitekter, som gør byggedrømmene til virkelighed.

-Mit ønske er, at vi med vores arkitekturpriser kan fejre de bygherrer og arkitekter, der har modet og visionerne til at gøre en positiv forskel og er med til at skabe en bedre by at leve i.

På baggrund af et vellykket projekt med Vollsmose Bygade, som byder op til en bevægelse af forandringer og emmer af høj samfundsværdi, kan FAB, CIVICA og Odense Kommune nu kalde sig vinder af et styks Arkitektpris Odense 2023.

Vi her i FAB takker for det gode samarbejde og den fornemme hyldest for et yderst vellykket projekt, som skaber en solid grobund for Vollsmoses fremtidige visioner.

Hvis du vil vide mere om Vollsmose Bygade, så kan du læse om den her:
Så er den nye bygade åben – Fremtidens Vollsmose

Der blev uddelt priser for tre kategorier, Bedste nybyggeri, Bedste renovering og Bedste uderum. Vinderne blev udpeget af Odense Arkitekturråd.

Du kan læse meget mere om Arkitektpris Odense 2023 her:

Arkitekturpris Odense 2023: Her er vinderne af Odenses…

  • 13. oktober 2023