Besøg Sortekilde Seniorbofællesskab

Drømmer du om at bo i et seniorbofællesskab i naturskønne omgivelser, hvor der er fokus på fællesaktiviteter og samvær?

Så kom på besøg i Sortekilde Seniorbofællesskab lørdag d. 1. juli kl. 10 på Gedskovvej 31, 5300 Kerteminde (indgang markeres med flag). Arrangementet afholdes i det hyggelige fælleshus, hvor bofællesskabets beboere vil fortælle om livet i Sortekilde og orientere om deres fælles værdigrundlag. Du vil også få en fremvisning af de skønne omgivelser ved afdelingen – som består af flotte grønne områder med udsigt til Kertemindes Nordstrand. Hvis livet i Sortekilde Bofællesskab lyder som noget for dig, vil du til arrangementet få mulighed for at skrive dig op på ventelisten.

 

Lidt om Sortekilde Seniorbofællesskab

Sortekilde er et attraktivt boligområde i den smukke historiske del af Kerteminde i gåafstand til centrum. Området tæller i alt cirka 5 hektar og huser den tidligere Kerteminde Husflidshøjskole med den gamle bevaringsværdige hovedbygning i historisk stil fra år 1900, som er områdets arkitektoniske omdrejningspunkt.

Seniorbofællesskabet Sortekilde består af 11 lejligheder, som har til huse i den lave bygning vest for den gamle hovedbygning, som tidligere har rummet nogle af husflidshøjskolens elevboliger. Et stort dejligt fællesrum nederst i bygningen bruges af seniorerne til bl.a. fællesspisning, møder samt aktiviteter, og fører ud til en terrasse, som ofte bruges til grillaftener, m.v.

Bofællesskabets beboere har udarbejdet et fælles værdigrundlag, hvor fællesaktiviteter og samvær vægtes i lighed med respekt for privatlivet. Så hvis du har gejst, humor, interesse, og gerne vil bidrage til fælles aktiviteter, kunne et seniorbofællesskab være et godt valg. Aldersgruppen er målrettet 50+ og ingen hjemmeboende børn.

  • 21. juni 2023