En varm sommerhilsen til alle FABs beboere og samarbejdspartnere

Nu er sommeren og feriestemningen ved at sænke sig over FAB og vores mange boligområder efter et helt usædvanligt forår præget af COVID-19 - med alt hvad det fører med sig af bekymringer, beredskab, og masser af ”vi-står-sammen-hver-for-sig”.

Ligesom resten af Danmark var vi i FAB nødt til at handle hurtigt i dagene, hvor alt lukkede ned og hvor vi – for at begrænse smittespredningen – måtte lukke for al fysisk henvendelse og indendørs beboerservice. Det har vi ikke oplevet før i FAB’s snart 75-årige historie. Men takket være en utroligt stor forståelse fra vores kunder, beboere, samarbejdspartnere og en masse dedikerede FAB-medarbejdere, kunne vi fortsætte med at hjælpe vores beboere, drive vores udlejning, bygge nye boliger og vedligeholde de eksisterende boliger samt vores mange grønne områder.

Vores ejendomsfunktionærer har med stor glæde set, hvordan vores beboere har brugt ”Corona-tiden” til at få ryddet op og ordnet haver. Vi har set, hvordan naboskab og sammenhold virkelig betyder noget for de udsatte beboere, der har været ensomme og bange under krisen. Og vi har set, hvordan vores samarbejdspartnere – håndværkere, byggefolk m.fl.  – har udvist både samfundssind og hjælpsomhed i de mange ”nye” Corona-situationer med digitale møder og ikke-fysiske rutiner.

I FAB har vi netop gennemført en evaluering af vores praksis under Corona-tiden, så vi er endnu bedre beredt til en evt. 2. bølge og kan tage nogle af de gode nye praksisser med os.

Fra alle os i FAB skal der lyde en stor tak for jeres opbakning og et inderligt ønske om en rigtig god sommer.

 

Jacob Michaelsen, Direktør i FAB

  • 3. juli 2020