Erfaren og dygtig projektleder – med godt humør og blik for bæredygtigt byggeri

Som projektleder i FAB’s Projektafdeling er du med til at planlægge store nybyggerier og kom­ plekse fysiske helhedsplaner (renoveringer af store almene boligområder) med en bred kontakt­ flade til alle vores samarbejdspartnere.

ER DU VORES NYE KOLLEGA I PROJEKTAFDELINGEN?
Som projektleder i FAB’s Projektafdeling er du med til at planlægge store nybyggerier og kom­ plekse fysiske helhedsplaner (renoveringer af store almene boligområder) med en bred kontakt­ flade til alle vores samarbejdspartnere. I din rolle som bygherre kommer du til at sidde på den side af bordet, hvor du har størst mulig indflydelse på byggeprojekterne, helt fra skitse til det færdige byggeri står indflytningsklart.

Du bliver en central del af vores velfungerende projektteam på seks erfarne projektfolk, som tilsammen håndterer byggeprojekter for over 3,5 mia. kroner – med masser af faglig sparring og nytænkning og selvfølgelig også plads til et godt grin. Selvom vi har travle projektperioder, er det vigtigt for os, at vi har plads til både familieliv og fritid ved siden af arbejdet.

OM FAB:
FAB er et af Fyns og Danmarks store boligselskaber med næsten 9000 boliger, som huser over 20.000 beboere fordelt på 90 boligafdelinger over hele Fyn. FAB´s administrationskontor ligger centralt på Vestre Stationsvej i Odense, tæt på både banegård og gågader og den kommende letbane. FAB er pt. i gang med mange nybyggerier og flere store udviklings- og renoveringsprojekter af ældre boligområder, herunder udviklingen af udsatte boligområder som fx Vollsmose. I FAB går vi den grønne vej og arbejder for at skabe boliger og boligområder, der indtænker grønne og miljørigtige løsninger – særligt ift. bæredygtighed og DGNB-kriterier.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:
Du vil primært være ansvarlig projektleder på større bygge- og renoveringsprojekter, som kræver proces- og økonomistyring.
Du får ansvar for samarbejde, forhandling og koordinering med vores eksterne samarbejdspartnere, samt ansvaret for den interne projektkoordinering og samarbejde på tværs.
Derudover har du i vores projekter hyppig dialog med FAB’s beboer-repræsentanter, som i sidste ende skal bo i de bygninger, vi skaber til dem.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:
Du har en byggefaglig baggrund eksempelvis som konstruktør, arkitekt eller ingeniør.
Du har dokumenteret erfaring som projektleder af større bygge- og anlægsprojekter.
Du kan styre og koordinere større byggeprojekter fra start til slut i samarbejde med de eksterne rådgivere, som altid er tilknyttet vores projekter.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:
Du er fortrolig med projektlederens rolle og kan samarbejde med folk på alle niveauer.
Du har gennemslagskraft og kan brænde igennem med et budskab.
Du er selvkørende og samtidig holdspiller, som fungerer godt i et team.
Du er åben og ærlig og sætter pris på et godt grin.

VI TILBYDER:
Et selvstændigt og fleksibelt job med masser af råderum og frihed og stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.
Gode sparringsmuligheder med dygtige kolleger, som også kan tale om andet end byggeri.
En åben ledelsesform, et godt arbejdsmiljø og en rummelig arbejdsplads med flad struktur og hurtige beslutningsprocesser.
Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
Løn efter kvalifikationer samt en god ferie- og pensionsordning.

KONTAKT
Vil du høre mere om jobbet og om os, så kontakt Projektchef Henrik Max Rasmussen på telefon 61 15 28 81.

ANSØGNING
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt dit CV, som mailes i en samlet pdf til job@fabbo.dk.
Mærk ansøgningen ’projektleder’.
Tiltrædelse snarest muligt.
Ansøgningsfrist er mandag den 21. januar 2019, kl. 12.
Vi forventer at holde 1. samtaler den 23. og 24. januar og 2. samtaler den 29. og 30. januar.

  • 4. januar 2019