FAB støtter H.C. Andersen Festivals 2023

På mandag begynder den eventyrlige H.C. Andersen Festivals - og allerede fra i morgen kan du opleve fortryllende blomsterdekorationer i byens gader til Odense Blomsterfestival.

FAB er igen i år sponsor for H.C. Andersen Festivals, som finder sted i uge 34 i Odense centrum. Her kan besøgende i alle aldre tage del i eventyrlige kulturaktiviteter såsom teaterforestillinger, gadekunst, lysshow, foredrag og koncerter. Festivalen er for alle, og derfor er langt de fleste oplevelser i uge 34 gratis – se mere i programmet her.

Læs meget mere om H.C. Andersen Festivals her.

Allerede fra i morgen kan du gå på opdagelse i Odenses gader og nyde synet af kreative blomster- og planteudsmykninger, besøge handelsboder og deltage i workshops til Odense Blomsterfestival, som finder sted fra d. 17.-20. august. Læs mere om Blomsterfestivalen her.

 

Oplev gadekunstner Gaia Ma til H.C. Andersen Festivals

Bliv varm om hjertet når den søde og romantiske gadeperformer – Gaia Ma – besøger Riisingsparken d. 23. august og Korsløkkeparken d. 24. august. Du kan tage din familie og venner med til en fortryllende og spændende oplevelse helt gratis, når Gaia Ma underholder i kærlighedens tegn. Arrangementet er udarbejdet i samarbejde med BoligSocialt Hus. Du kan finde mere information om tid og sted herunder:

  • Riisingsparken: Onsdag d. 23/8 fra kl. 16:00-16:30 på Glentevej 73, 5000 Odense C, v. græsarealet.
  • Korsløkkeparken: Torsdag d. 24/8 fra kl. 16:00-16:30 på Korsløkkevej 57, 5220, Odense SØ på den nye festplads for enden af korsløkkevej.
  • 16. august 2023