FAB støtter Red Barnets naturklub i Riisingparken

Sara Ekknud Windell, Red Barnet, og Erling Nielsen, bestyrelsesformand for FABs organisationsbestyrelse ”trykker hånd” på Corona-vis.

Nu bliver det en lille smule sjovere for børn fra forskellige udsatte boligområder i Odense at komme med ud i naturen med Red Barnets ”naturklub Riising”.

FAB støtter nemlig naturklubben med kr. 5000 til indkøb af nye gummistøvler og en masse regntøj, så børnene kan komme ud og lege i naturen med passende overtøj til det omskiftelige danske vejr.

Formand for Red Barnet i Odense, Sara Ekknud Windell, glæder sig over donationen og er sikker på, at børnene får stor glæde af overtøjet.

På grund af Corona er naturklubben dog midlertidigt lukket, men Sara forventer at den åbner igen efter sommerferien. Og det passer jo meget godt, for det er jo her at det danske vejr bliver en lille smule regnfuldt.

– Alle i FAB glæder sig til at se en masse glade unger hoppe rundt i vandpytter uden at få våde tæer, siger en glad FAB-bestyrelsesformand Erling Nielsen, som her på fotoet overrækker en masse grønne FAB-muleposer til Sara sammen med checken.

  • 4. juni 2020