God nyhed for ansøgere til almene familieboliger på Fyn

Om en måneds tid – fredag den 26. oktober 2018 – lancerer vi BoligØen, som er et samarbejde omkring fælles venteliste mellem Arbejdernes Boligforening, OBO – Odense Boligselskab, Paarup Boligselskab Civica og Fyns Almennyttige Boligselskab.

BoligØen er en digital boligportal. Vores primære mål med BoligØen har fra start været, at gøre det endnu lettere at skrive sig op og søge en god almen familiebolig.

Fordele ved BoligØen er blandt andet:

• Ét gebyr for årlig opskrivning. Mange ansøgere har været vant til at betale et årligt gebyr til flere boligorganisationer
• Du behøver kun at søge ét sted: www.boligøen.dk
• Søg blandt mere end 21.000 almene familieboliger på hele Fyn

I de fynske kommuner, hvor boligorganisationerne har afdelinger, gør vi det nemt for nye tilflyttere, fra nær og fjern, at finde hjem.

For de fem boligorganisationer betyder det også, at organisationernes hjemmesider skal tilpasses i løbet af efteråret, da det ikke længere er her, man som aktiv boligsøgende skal på besøg.

Boligorganisationerne ejer i øvrigt BoligØen i fællesskab. BoligØen får sin helt egen profil eller identitet om man vil. Den er ikke stedet, hvor man finder kontaktinformation på f.eks. afdelingsbestyrelserne, husorden i afdelingerne osv. De informationer findes, som
i dag, på boligorganisationernes egne hjemmesider.

Målsætningen for BoligØen er, at den fælles løsning breder sig som ringe i vandet til endnu flere fynske boligorganisationer.

Beboerne i organisationerne vil naturligvis også modtage information om BoligØen.

Lanceringen er som nævnt i uge 43. Det sker på forbrugermessen Bolig, Mad og Design i Odense Congress Center. Du er selvfølgelig meget velkommen!

Har du spørgsmål til BoligØen.dk? Skriv en mail til os på: info@boligoen.dk eller kundeservice@fabbo.dk.

  • 3. oktober 2018