Gradvis og styret genåbning af FAB

Fra mandag d. 27. april og frem til 10. maj, som er deadline for regeringens igangværende Corona-restriktioner, vil FAB i et roligt og forsvarligt tempo åbne op for, at flere medarbejdere igen fysisk kan møde på arbejde i administrationen på Vestre Stationsvej.

Genåbningen af administrationen følger en plan, som FABs ledelse og virksomhedsnævn står bag. Planen har til hensigt at sikre, at FAB og FABs medarbejdere sikkert og kontrolleret vender tilbage til en mere normal hverdag i administrationen på en god og sikker måde ift. Corona-smitte.

FABs kundeservice vil endnu ikke åbne for fysiske henvendelser, men alle vores kunder kan dagligt maile og ringe til vores kunderådgivere, som sidder parat til at hjælpe – se tider nedenfor.

I øjeblikket arbejder vi også på en plan for sikker genåbning af den ”normale” beboerservice (særligt indendørs og fysisk beboerservice) i vores boligafdelinger, som pt. er sat på hold. Hvis alt går vel med Corona-situationen i samfundet, forventer vi at kunne vende tilbage til en mere sikker normaldrift medio maj.

Det er vigtigt at understrege, at alle FABs genåbningsplaner følger og ændres i takt med udviklingen af Corona-udbruddet i Danmark, herunder regeringens tiltag og myndighedernes retningslinjer.

Vi glæder os til at kunne se vores kunder og beboere igen – på sikker afstand.

Kundeservice åbningstider:

FABs Kundeservice holder åbent på telefonerne mandag – torsdag fra klokken 9-14 og fredag kl. 9-13.

Telefon: 63 12 56 00

Det er også muligt at kontakte vores kunderådgivere pr. mail på kundeservice@fabbo.dk.

  • 23. april 2020