Hils på Esther og biodiversiteten

Esther har boet i FAB afdelingen, Fr. VII's Stiftelse, i næsten 20 år. Hendes kærlighed til afdelingen udspringer især af den centrale placering og de smukke bygninger. Dog er det haven, muligheden for biodiversitet og det fællesskab de har, som Esther elsker og betegner som rigtig "livs-nyderi".

Udover at være en dygtig broderikunstner, forfatter og danser har Esther også grønne fingre samt en stor passion for biodiversitet. Dette har også haft betydning for afdelingens biodiversitetsprojekt, som i dag pryder haven med et stort  dråbeformet økosystem. Her får det grønne og dyrelivet lov til at leve vildt, helt med vilje. Der er bl.a. også blevet plantet skønne kirsebærtræer, der så småt er begyndt at give de første sommerkirsebær.

Det er ikke kun en blomstrende biodiversitet du vil møde i  Fr. VII´s Stiftelse, men også et godt fællesskab, hvor der er plads til alle, store som små. Sommeren er en af afdelingens højtider, hvor “Spis Sammen” aftnerne er med til at styrke fællesskabet, trygheden og danne rammerne for en masse hyggelige stunder i de dejlige omgivelser.

Når solen går ned over den smukke have i  Fr. VII’s Stiftelse, hvor beboerne hygger sig sommeraften efter sommeraften, bliver det tydeligt, hvorfor Esther og de andre beboere værdsætter deres hjem og deres afdeling. Midt i storbyens sus og dus, omringet af natur, er fællesskabet med til at gøre en forskel for et projekt som dette. Biodiversiteten er ikke kun et pænt havebed, men også en inspiration og læring, der minder os om naturens vigtige rolle i et godt boligliv

  • 24. juni 2024