Højstrupparken nyhedsbrev nr. 11 – Hvordan skal de kommende udearealer og legepladser indrettes?

Kontrakt med en entreprenør skal snart underskrives

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev tilbage i maj, er de indbudte entreprenører netop nu i fuld gang med at regne på priser for ombygningen. Hele ombygningen er udbudt i hovedentreprise med forhandling. Dette betyder bl.a. at når entreprenørerne har afgivet deres pris, skal vi igennem et par forhandlingsrunder. Dette sker i løbet af efteråret, således at vi forhåbentligt kan skrive kontrakt med den vindende entreprenør i starten af det nye år 2019

Hvornår får jeg mere info omkring ombygningen?

Du vil i starten af det nye år modtage en invitation til et stort fælles orienteringsmøde. På mødet vil der være en detaljeret gennemgang af hvornår og hvordan hele renoveringen kommer til at foregå. Derudover vil du i god tid før renoveringen af din lejlighed, blive kontaktet af en beboerkonsulent, som gennemgår din fremtidige boligsituation sammen med dig, og vil drøfte dine ønsker til din fremtidige bolig og eventuelle genhusning. Du skal derfor ikke foretage dig noget – vi kontakter dig. Forventet byggestart bliver omkring Maj 2019

Revideret lejlighedskatalog

Vores rådgiver har lagt sidste hånd på lejlighedskataloget. Kataloget vil blive lagt på vores hjemmeside mandag den 5. november 2018. Find din lejlighedsplan på her.

Hvordan kunne du tænke dig, at de kommende udearealer og legepladser skal indrettes?

Kunne tænke dig, at være med til at bestemme hvordan de kommende legepladser og opholdsarealer skal se ud. Så meld dig til at deltage i arbejdsgruppen. Du tilmelder dig ved at aflevere navn, adresse og mailadresse til din ejendomsmester eller skriver direkte til fl@fabbo.dk.

Vi ønsker at inddrage jer, der til dagligt opholder sig og lever i Højstrupparken. Jeres erfaring er uvurderlig ift. valg af de bedste løsninger. I ved, hvad der fungerer i dag, og hvad der ikke gør.

Hovedideen for indretningen og udformningen af haveanlægget er på plads i.h.t. den godkendte helhedsplan. Men der er reserveret forskellige opholdszoner og det er dem du kan være med til at udforme og indrette i arbejdsgruppen.

Hvis du tilmelder dig arbejdsgruppen, vil du i løbet at de kommende måneder blive inviteret til at deltage i 2
workshops af ca. 1,5 times varighed. Workshoppene har til formål, at du kan komme med input og ideer til indretning af de forskellige opholdszoner og legepladser.

Vi glæder os til at afholde de 2 Workshops sammen med en masse engagerede beboere.

Vi ses.

Højstrupparken nyhedsbrev nr. 11 (PDF)

  • 2. november 2018