Jens Juels Vej nyhedsbrev nr. 6

Jens Juels Vej nyhedsbrev nr. 6

Det er nu præcis et år siden I stemte ja, til helhedsplanen. Det var på et ekstraordinært afdelingsmøde en varm sommeraften. Helhedsplanen blev af de fremmødte stemt hjem med et overbevisende flertal på 99 % ja og 1 % stemte nej.
FAB havde aftalt med Odense kommunen, at helhedsplanen kom på dagsorden på et byrådsmøde i efteråret 2017. Men kommunen meddelte desværre, at på grund af travlhed var kommunen nød til at udsætte Helhedsplanen. FAB´s direktør tog i foråret kontakt til Odense Kommune og lagde et pres, hvilket har medført, at Helhedsplanen bliver behandlet på næstkommende byrådsmøde lige efter sommerferien 2018.

Hvad er det næste, som skal ske?

Når Helhedsplanen formenlig bliver godkendt af Odense Byråd skal den også lige forbi Landsbyggefonden, hvilket sker i løbet af efteråret 2018. Derefter vil vores rådgiverteam straks begynde at projektere ombygningen, så udbudsmateriale ligger klar til at blive sendt ud til håndværkerne i efteråret 2019. Vi forventer, at renoveringen vil kunne starte op omkring årsskiftet 2019/2020.
Projektafdelingen ville gerne været i gang med at renovere for længe siden, men vi er underlagt det politiske system og du må derfor væbne dig med lidt tålmodighed. I vil løbende blive orienteret via nyhedsbreve, SMS-service og nyheder på helhedsplanens hjemmeside, som findes på www.fabbo.dk under Korsløkkeparken afd. C.

Du vil blive inddraget i det videre arbejde med helhedsplanen.

Du vil blive inviteret til en workshop foråret 2019, hvor du har mulighed for at komme med dine gode ideer til eksempelvis disponering af udearealer, valg af køkkenlåger og bordplade m.m.

Vi kontakter dig i god tid.

Projektafdelingen vil i god tid kontakte dig, så du får mulighed for at komme med dine ønsker til valg af køkkenlåger og bordplade. Du vil også modtage meget mere information omkring genhusning.

Hvis du har spørgsmål til helhedsplanen, er du altid velkommen til at kontakte os i projektafdelingen på mail fl@fabbo.dk
God sommer og på snarligt gensyn!
FAB/ Projektafdelingen Franz Leitner

Jens Juels Vej nyhedsbrev nr. 6 (PDF)

  • 31. august 2018