Munkebo – en by i udvikling

Munkebo er en dejlig by med ca. 5700 indbyggere, hvor mangfoldighed, godt lokalmiljø og naturskønne områder står øverst på listen.

Munkebo er en by i udvikling, og flere og flere ser et stort potentiale i Munkebo, som deres nye hjemby. Med gode indkøbsmuligheder, det lille lokale bycenter samt gode skoler og idrætsfaciliteter, er der plads til både stor og små. Her i FAB har vi syv pæne og veletableret afdelinger, hvor der sket flere større renoveringer gennem de sidste par år, som har skabt et positivt resultat i form af nye døre, vinduer og tage. Du finder boliger til hver en smag, om du er dig selv eller er en større børnefamilie, har vi en bolig der passer til dine behov. Udover Munkebos placering, lige ud til Kertinge Nor og Odense Fjord, er det nemt at komme ind til Odense by eller tage en hyggelig tur til Kerteminde.

Hvis du ønsker at udforske Munkebo, kan du bl.a. tage en tur i Minibyen, spise på den anmelderroste Munkebo Kro eller opleve den smukke udsigt udover fjorden fra Munkebo Bakke. Elsker du fart og speedway, kan du også få en på opleveren ude i Speedwayclub Munkebo, og hvis du er mere til ro og en fisketur, kan du også bare nyde en dag på vandet.

Lyder Munkebo som noget for dig?
Så skriv dig op til en bolig hos os inde på BoligØen | BoligØen.dk (boligoen.dk)

  • 23. maj 2024