Nye “beboere” på torvet i Højstrupparken

Torsdag den 29. januar 2015 åbnede et helt nyt aktivitetshus for børn og unge i Bolbro-området i Odense. Huset er et unikt samarbejde mellem TrygFonden, Ungdommens Røde kors og Fyns almennyttige Boligselskab.

Huset kommer til at byde på faste tilbud om lektiehjælp, klubaktiviteter, udflugter og et værksted i kælderen.

De voksne som hjælper til i huset er alle frivillige, ligesom børnene vil blive inddraget i det frivillige arbejde. Børnene hjælper med at indrette huset, købe ind og lave udflugter og arrangementer for de andre børn. Der er plads til alle og Patrick Nielsen, som er frivillig aktivitetsleder i Ungdommens Røde Kors, håber at rigtig mange unge og voksne fra Bolbro vælger at være frivillige i huset.

FaB har igennem længere tid arbejdet sammen med Ungdommens Røde Kors om at skabe de rette fysiske rammer.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan være med til at skabe sociale tilbud og aktiviteter for børn og unge i alle aldre, både her i Højstrupparken, men også for hele Bolbro-området” udtaler boligselskabets formand Erling Nielsen, som selv bor i området.

Huset kan benyttes gratis af lokale foreninger, der beskæftiger sig med børn og unge.

Se mere her

Flickr.com/photos/urkfoto
trygfonden.dk/nyheder
facebook.com/URK-aktivitetshuset-Bolbro

0 9

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan være med til at skabe sociale tilbud og aktiviteter for børn og unge i alle aldre, både her i Højstrupparken, men også for hele Bolbro-området”

Boligselskabets formand Erling Nielsen

DR har fokus på ensomhed i uge 17

Læs her hvad DR nyhederne skriver om aktivitetshuset.

Aktivitetshus mindsker ensomhed blandt børn.
  • 11. marts 2015