Nye initiativer giver isolerede og karantæneramte mulighed for at snakke og dele både grin og bekymringer

I denne tid, er der desværre mange som lever isoleret, og derfor ikke har mulighed for at dele sine tanker med andre mennesker. FAB ønsker derfor at gøre beboere i vores boligområder og andre mennesker opmærksomme på, at der findes tiltag og tjenester, der kan hjælpe dig.

Åben telefonlinje - hvad du har brug for en snak?

Odense Kommune har oprettet en åben telefonlinje til alle fra 18 år i Odense, der har brug for en snak. Du skal blot ringe på tlf.: 63 75 08 75

Mange oplever at være isoleret fra deres daglige gøremål og de mennesker, der betyder noget. Pårørende oplever derfor, at de ikke kan give støtte og omsorg til deres kære i en svær tid.

Hvis du har brug for en snak, så sidder der dygtige medarbejdere fra Center for Mental Sundhed klar ved telefonerne fra kl. 8.00-15.30 mandag til torsdag, og 8.00-14.00 fredag. De kan orientere dig om de tilbud der eksisterer i Odense.


 

SnakSammen.dk skal give isolerede fællesskab

Den nye digitale besøgstjeneste, SnakSammen.dk, skal give de mange isolerede og karantæneramte en mulighed for at dele både grin og bekymringer. På tjenesten sidder et stort antal frivillige samtalevenner klar til at tale – du skal blot booke et digitalt besøg på www.SnakSammen.dk.

Tjenesten er gratis for alle, der har brug for nogle at tale med, og målet er, at ingen skal føle sig isoleret– heller ikke selvom de måske er det fysisk.

For at bruge SnakSammen.dk er det ikke nødvendigt at installere besværlige programmer.

  • 29. april 2020