Nyt ansøgerweb til FAB’s kunder!

I løbet af uge 48 sættes FAB’s nye ansøgerweb i drift, en ny og forbedret udgave af vores tidligere ansøgerweb.

Den nye ansøgerweb er mere brugervenlig og er bygget op som en webshop, som vi alle kender med en indkøbskurv og en mere overskuelig måde at til- og fravælge boligønsker.

Der kan dog mangle oplysninger, billeder og andet information i afdelingerne. Udviklingen af FABs ansøgerweb fortsætter.

Er du allerede ansøger og du har din browser til at huske dit login, er dit login ikke længere tilgængeligt. Du kan klikke på LOG PÅ og derefter Glemt brugernavn og/eller kodeord.

nyhed

For dig som modtager og svarer på tilbud på vores ansøgerweb, er funktionen den samme. Det er nye her er, at vælger du at afslå et tilbud, skal du beslutte om du fortsat ønsker at søge i pågældende afdeling.

Derudover opfordrer vi til at du opdaterer din mail. Den almindelige postgang strækker sig over mange dage og derfor er det væsentligt hurtigere for dig, at få tilbud pr. mail. Du kan vælge at få en sms hver gang vi sender dig en mail, så du ikke skal holde øje med din mailboks hver dag.

En ny funktion på FAB’s ansøgerweb er, at du vil blive bedt om at opdatere dine oplysninger hver 6. måned. Det er for, at vi altid har dine mest aktuelle oplysninger, så vi kan servicere dig bedst muligt.

 

  • 29. november 2016