Opdateret status på COVID19/Corona: Delvis nedlukning af Danmark forsætter efter påske

Mette Frederiksen har senest udmeldt, at Danmark stadig er berørt af COVID19, hvilket betyder at landet stadig vil være delvist nedlukket efter Påske. Det betyder, at vi i FAB fortsætter med en begrænset drift, service, og udvalgte rutiner og praksisser, så vi minimerer al ikke-nødvendig fysisk kontakt. Med fokus på den særlige situation vi er i for tiden, har FABs ledelse besluttet, at FABs kontor på Vestre Stationsvej lukker ned til og med d. 10. maj 2020.

 

Nedenfor følger en række ændringer i den daglige beboerservice:

 • Kontakt os via mail og telefon – ikke via fysisk fremmøde
  Alle vores ejendomsfunktionærer skal tilpasse deres beboerservice, så de så vidt muligt minimerer fysisk kontakt med beboerne i boligafdelingen. Der vil stadig være en FAB-medarbejder på ejendomskontorerne i vores afdelinger og som beboer skal du stadig kontakte os, når du har brug for hjælp ved at ringe eller maile til kontorerne – ikke ved at møde op fysisk.

 

 • Begrænset vedligehold og service, særligt inde i din bolig
  Vi vil under CORONA-udbruddet kun gennemføre den mest nødvendige beboerservice i boligerne, særligt i forhold til indendørs reparationer og vedligehold.
  Vores inspektører og ejendomsmestrer vurderer behovet løbende fra sag til sag.
  Det er som sagt vigtigt, at I beboere fortsat kontakter os, når og hvis I har behov for hjælp, enten via mail eller telefon.

 

 • Fælleshuse: Aflys og udskyd arrangementer og større samlinger
  Indtil videre er vores fælleshuse/lokaler lukket for arrangementer/samlinger/private sammenkomster – det gør vi ud fra et princip om fornuft og forsigtighed. De beboere, der har booket lokalerne til private arrangementer, får naturligvis pengene retur og hjælp til evt. at finde ny dato – kontakt ejendomsmesteren vedrørende dette.

 

 • Åbningstider i FABs Kundeservice
  FABs Kundeservice holder åbent på telefonerne mandag – torsdag fra klokken 9-14 og fredag kl. 9-13. Det er også muligt at kontakte dem pr. mail på kundeservice@fabbo.dk. Der kan forekomme lidt længere svartider på grund af ændringerne i driften.
  FABs Kundeservice har forsat lukket for fysisk fremmøde til d. 10. maj 2020.

 

 

 • Følg sundhedsmyndighedernes råd om mental sundhed – det er vigtigt i en krisetid. På linket kan du få inspiration til, hvordan du får en god hverdag og kommer godt igennem krisen med Coranavirussen/COVID19.
  Råd om mental sundhed hos Sundhedsstyrelsen
 • 27. marts 2020