Rejsegilde for 19 nye boliger i Krybilyparken i Brylle

Ved rejsegilde for FAB’s 19 nye boliger i Krybilyparken i Brylle blev der holdt fine takketaler og udbragt flere omgange ’trefoldigt leve’ for byggeriet og det gode danske håndværk. Alle boligerne står klar til indflytning 1. marts 2018.

FAB’s byggeri i Brylle består af 19 ganske traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, simple og enkle, og bygget af gode og bæredygtige kvalitetsmaterialer.

Krybilyparkens boligtype er såkaldt ’tæt lav bebyggelse’ – i folkemunde typisk kaldet ’rækkehuse’- med hyggelige små haver og terrasser. Al erfaring viser, at denne type boliger er populær hos både unge, seniorer og børnefamilier og i FAB ved vi positivt, at en blandet beboerskare skaber gode afdelinger med et godt naboskab og fællesskab.

Som endnu et plus ligger Brylle kun 10 minutters kørsel fra motorvejen og 15 minutter fra Odense. Så boligafdelingen har det hele – tæt på by og kulturliv og alle landlivets herligheder med skøn natur, åbne marker, tryghed og nærhed i et godt lokalsamfund.

I FAB er vi vældigt glade for, at vi med Krybilyparken får udvidet udbuddet af almene lejeboliger her i området, hvor vi ellers ikke har haft så mange boliger at tilbyde. Det er nemlig vores mål at have gode boliger til alle og gerne over hele Fyn, så man kan finde gode lejeboliger til en fornuftig pris – også uden for Odense.

Vi glæder os til at byde vores beboere velkommen!

Har du spørgsmål til boligerne eller området eller til det at bo alment, så kontakt vores kundeservice på 63 12 56 00 eller skriv til kundeservice@fabbo.dk

  • 31. august 2017