Rejsegilde for nyt FAB-byggeri med exceptionel beliggenhed – Strandhøjen i Nyborg

Torsdag den 17. juni blev der afholdt rejsegilde i Nyborg for FABs nye attraktive boligafdeling, Strandhøjen.

Humøret var højt blandt gæsterne – bestående af håndværkere, samarbejdspartnere og FAB´ere fra alle hjørner af huset. Der var naturligvis sørget for lidt til ganen og noget koldt at drikke til de fremmødte.

Ved rejsegildet blev der holdt fine taler af FABs bestyrelsesformand, Erling Nielsen, borgmester i Nyborg Kommune, Kenneth Muhs – som bød de nye boliger og kommende beboere velkommen og afslutningsvis blev der holdt en tale fra 5E BYGs projektchef, Claus Bo Jørgensen, der takkede håndværkerne for deres arbejde.

Lidt om boligerne

Den nye boligafdeling består af 41 velindrettede familieboliger, fordelt på 2-, 3- og 4-rumsboliger, der størrelsesmæssigt varierer fra 52 – 97 m². Størstedelen af lejlighederne får enten egen altan eller terrasse, ligesom der vil være adgang til elevatorer, så boligerne er tilgængelige for alle typer beboere.

Exceptionel beliggenhed

FABs nye boliger på Strandhøjen i Nyborg har en enestående beliggenhed, hvor de kommende beboere kan nyde den nærliggende park med velanlagte stier, der fører direkte ned til stranden ved Storebælt.

Bæredygtighed

De 41 kvalitetsboliger bliver bygget med fokus på miljø, bæredygtighed og energirigtige tiltag. Derfor bliver byggeriet opført i henhold til bæredygtighedsordningen DGNB, hvor målet er at opnå et DGNB-sølv certifikat.

Boligerne står klar til indflytning i foråret 2022, og vi glæder os allerede til at kunne byde vores kommende beboere velkommen!

Du kan læse mere om Strandhøjen her

  • 21. juni 2021